2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادرم و خانومش دارن جدا میشن با دو تا بچه طول بکشه شاید فرجی بشه

خب باهاشون صحبت کنید گناه دارن بچه ها

هر دفعه یکی بره شاید کوتاه بیان

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
نه عزیزم بستگی داره کدوم شعبه کارت بیفته اما با وکیل راحت انجام میشه نهایتا یک ماهه البته مورد بیشتر ...

خب پس همینه وکیل داداشمم که برشش خوبه حدس میزدم ممنونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خدا کنه

مشکلشون چیه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
وقتي ميخوان طلاق بگيرن ديگه چه فرقي داره دير يا زودش؟ يعني ممكنه منصرف شن؟!

با دو تا بچه و 13سال زندگی شاید امیدی باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مشکلشون چیه

چی بگم بخدا همیشه مورد داشتن ولی دیگه اینبار زنداداشم مصممه میگه مجبور شده به ازدواج منم مثال میزنه که شوهر دوم کردم میگه میخواد ازدواج دوم کنه ...حرف زیاده

شاید مشکلاتشون زیاده این طوری بچه ها بیشتر اذیت میشن

بچه ها که كلا پیش مان عین خیالشونم نیست اصلا مادری نیستن

الهی عزیزم چقدنگرانی انشاالله مشکلشون حل بشه😢

پیر شدم سر زندگی این دوتا اولاش بچه دار نمیشد زنداداشم هی امپول دوا و دکتر بعد سقط داشت به حد مرگ مریض شد خودم پادارش بودم بیمارستان تو بخش زنان الانم که دو تا بچه داره کاراشون با خودمه

با دوتا بچه چرا دارن جدا میشن؟ بچه ها چی میشن؟

بچه ها پیش مان زن داداشم نمیخواد داداشم میگه بشین پای زندگیت میگه نه

بچه ها که كلا پیش مان عین خیالشونم نیست اصلا مادری نیستن

من یه چند تایی رو دیدم بخاطر بچه کوتاه اومدن ولی همش دعوا دلخوری بچه ها باید تو یه خونه بدون عشق بزرگ بشن حتی ممکنه زن و شوهر به هم خیانت بکنن اگه خودتون مراقب بچه ها هستین و به هیچ عنوان با هم نمیسازن همون بزارین جدا بشن