💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
چی بگم بخدا همیشه مورد داشتن ولی دیگه اینبار زنداداشم مصممه میگه مجبور شده به ازدواج منم مثال میزنه که شوهر دوم کردم میگه میخواد ازدواج دوم کنه ...حرف زیاده
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
پیر شدم سر زندگی این دوتا اولاش بچه دار نمیشد زنداداشم هی امپول دوا و دکتر بعد سقط داشت به حد مرگ مریض شد خودم پادارش بودم بیمارستان تو بخش زنان الانم که دو تا بچه داره کاراشون با خودمه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بچه ها که كلا پیش مان عین خیالشونم نیست اصلا مادری نیستن
من یه چند تایی رو دیدم بخاطر بچه کوتاه اومدن ولی همش دعوا دلخوری بچه ها باید تو یه خونه بدون عشق بزرگ بشن حتی ممکنه زن و شوهر به هم خیانت بکنن اگه خودتون مراقب بچه ها هستین و به هیچ عنوان با هم نمیسازن همون بزارین جدا بشن