2777
2789
دکترم گفت خودت باید به خودت کمک کنی چیزایی که حالتو خوب میکنه و کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بده ...

اخه گاهی دست خود ادم نیست من جوری شدم مثل کسی که حافظشو از دست داده هرازگاهی ذره ذره خاطراتشو به یاد میاره سریع میریزم بهم مثلا یاد مامانم تو غسالخانه یاد حرفاش یاد ضعیف شدنش و خیلی چیزای دیگه میفتم ناخوداگاه دیوونه میشم😔

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امین همچنین شما به نظرم به فکر پیشرفت خودت باش کمتر غصه میخوری سرتو گرم کن البته مشکل شما رو نمیدونم ...

همیشه سعی کردم حواس خودمو پرت کنم از چیزی که ناراحتم میکنه ولی گاهی زورشون بیشتر از منه🤷🏻♀️🥹

...

اخه گاهی دست خود ادم نیست من جوری شدم مثل کسی که حافظشو از دست داده هرازگاهی ذره ذره خاطراتشو به یاد ...

خدا رحمتش کنه 🖤

میدونم خیلی سخته ولی باید قبول کنی وبگی قسمت این بوده

زندگی واسه همه سخته هرکی با یه چیزی سروکله میزنه

یکی از فامیلامون دور از جون دوتا عزیزشو تو یه سال از دست دادو هزار تا مشکل دیگه داره با خودم میگم اون چی میکشه

براش دعا کن سر خاکش برو

خودتو سرگرم کن تا کمتر فکر کنی

زندگی همینه نباید خودتو ببازی

بی خیالت کرد ؟ منم صبحا میخورم ولی سرحال میشم اصلا خوابم خیلی کم شده

... آره خیلی بهترم، من خیلی استرسی بودم و عصبی میشدم و نشخوار فکری داشتم و دوران پی ام اس هم خیلی عصبی و تحریک پذیر میشدم این دوماه بهترم

همیشه سعی کردم حواس خودمو پرت کنم از چیزی که ناراحتم میکنه ولی گاهی زورشون بیشتر از منه🤷🏻♀️🥹

درسته ولی به اینجور افکارا بها نده چون از پا در میارنت

بعد هم کسی نیست به فکرمون باشه و براشون اصلا مهم نیست

من اینا رو همه تجربه کردم و ....

خدا رحمتش کنه 🖤میدونم خیلی سخته ولی باید قبول کنی وبگی قسمت این بودهزندگی واسه همه سخته هرکی با یه ...

ممنونم جانم 🫂🖤

اره خیلی با خودم از این حرفا میزنم و حالم خوب بود یکماهه اینجوری شدم دیگه سرخود رفتم قرص گرفتم گفتم یکم حالم خوب بشه کم کم قطعش میکنم به امید خدا

...

... آره خیلی بهترم، من خیلی استرسی بودم و عصبی میشدم و نشخوار فکری داشتم و دوران پی ام اس هم خیلی عص ...

نمیدونم طولانی مدت چه عوارضی بده ولی خب من دسترسی به تراپیست خوب ندارم و البته که هزینه هاشم بالاست ...اینجوری حداقل سر بچه ام داد نمیزنم

ممنونم جانم 🫂🖤 اره خیلی با خودم از این حرفا میزنم و حالم خوب بود یکماهه اینجوری شدم دیگه سرخود رف ...

سعی کن وابسته به قرص نشی چون به غیر از خودت هیچی بهت کمک نمیکنه

ان شاالله درست میشه

سعی کن وابسته به قرص نشی چون به غیر از خودت هیچی بهت کمک نمیکنه ان شاالله درست میشه

نه نمیشم قبلا که تازه مادرم فوت شده بود ۳ ماه خوردم بهتر شدم الانم فعلا تازه شروع کردم یکم بهتر بشم قطعش میکنم 🥰

...