2777
2789
ممنون عزیزم... آره خودمم فکرم که سبک زندگی رو تغییر بدم ورزش و اینا ... ولی کاش اوضاع درست بشه حال ه ...

اره هممون احتیاج به یک معجزه بزرگ داریم تا حال دلمون خوب بشه انشاالله به حق امام زمان حال دل همه مردممون خوب بشه🤲🥺

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه گاهی دست خود ادم نیست من جوری شدم مثل کسی که حافظشو از دست داده هرازگاهی ذره ذره خاطراتشو به یاد ...

شاید به اندازه عزاداری نکردی😥چون خودم داغ برادر کوچیکمو دیدم میگم... من رفتم مشاوره جلسه اول ۲ساعت تموم فقط گریه کردم و اوت به حرفام و گریه هام گوش داد بعدش خیلی کمتر غمگین بودم، غصه هاتو بنویس و براش گریه کن، اتفاقا ازش فرار کنی بیشتر دنبالت میکنه

شاید به اندازه عزاداری نکردی😥چون خودم داغ برادر کوچیکمو دیدم میگم... من رفتم مشاوره جلسه اول ۲ساعت ...

نه برعکس خیلی داغون شدم و ۴ ساله که مخصوصا شبا موقع خواب به یادش گریه میکنم و همیشه هم میاد به خوابم اخه میدونی خیلی غریب و تنها پر کشید خیلی خیلی سختی کشید یادم که میفته قلبم هزارتیکه میشه 😔 خدا برادر عزیزت رو رحمت کنه 🥺🖤

...

من پرخوری عصبی دارم دکتر بهم تجویز کرده نخوردم خالم اسنتزا میخوره خیلی حالش خوبه خیلی

برای پرخوری عصبی خیلی خوبه

اسنترا شوهرم میخورد میگفت تاثیری نداشته برام میدونی رو بدن هرکس یه جور تاثیر میزاره من چون قبلا فلوکستین خوردم گفتم بازم اینو بخورم بهتره

...

برای پرخوری عصبی خیلی خوبه اسنترا شوهرم میخورد میگفت تاثیری نداشته برام میدونی رو بدن هرکس یه جور تا ...

پس امتحانش کنم

شما عزیزم انشالله بهتر بشین غم هاتون فراموش کنی همیشه رو لبهات خنده بیاد