2777
2789
عنوان

انتخاب بین پزشکی و

251 بازدید | 50 پست

اگه بتونید هرکدوم از سه رشته دندانپزشکی ، پزشکی و دارو رو بخونید کدومو انتخاب میکنید؟ و چرا؟ اگر کسی دانشجوی این رشته ها هست لطفا راهنمایی کنه

علاقه و اینا هم میدونم مهمه ولی همه دلسردم میکنن که به علاقه نباید تکیه کرد و سردرگمم و تا وارد رشته نشی نمیدونی چجوریه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه ات خیلی مهم تره

من همسرم دندون پزشکن چند شب پیش با دوستاش حرفش بود اگه برگردی به عقب پزشکی میرفتی یا دندون جواب داد با اختلاف بازم دندون رو انتخاب میکردم

علاقه خیلی مهمه تو انتخاب شغل

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

دانشجو پزشکیم و میگم اگه انقدر کشته مرده پزشکی نیستی برو دندون

پزشکی سخته حیلیم سخته

تا به بازدهی برسی سال ها کار داره

جدا از همه اینا پزشکی واسه یه خانم هزار برابر سخت تر از یه اقا ست

بنظرم منطقی ترین انتخاب دندونه

ولی اگه اصلا علاقه نداری بهش اون موقع رو پزشکی فکرکن بعد دارو

دانشجو پزشکیم و میگم اگه انقدر کشته مرده پزشکی نیستی برو دندونپزشکی سخته حیلیم سختهتا به بازدهی برسی ...

نظرت در مورد دارو چیه؟ من دوست دارم اما میگن درساش سخته... کلا کار یدی دوس ندارم دوس دارم کلینیک بزنم اگر دندون یا پزشکی هم برم...دارو رو از هر داروسازی میپرسم میگن نه😑