2777
2789
عنوان

انتخاب بین پزشکی و

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 50 پست
رشته های غیر کادر درمان مثل هوش مصنوعی و .. که مهاجرت خیلی راحتتره، اما دوست ندارم، کلا دانشگاه رو م ...

کدوم کشور مد نظرته؟

باید ببینی اون کشور مثلا اجازه ی کار به دندون پزشک میده؟ مثلا ترکیه رو در نظر بگیریم که اجازه ی کار به دندون پزشک خارجی نمیده یعنی کسی که میره اونجا دندون بخونه قطعا هدفش ترکیه موندن نیست یا میره کشور سوم یا برمیگرده ایران

باید همه ی اینا رو در نظر بگیری

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
وایییی خط اخرت دقیقا ترس منه...نکنه برم و پشیمون شم، تازه من میخوام خارج از کشور هم بخونم که سختیای ...

اول از همه داروخونه زدن هفت خان رستمه وکلیییی سرمایه میخوای

درسای داروسازی وحشتناکه!واقعا وحشتناکه!خیلی سخته و نابودت میکنه

در نهایت بعد از این همه سختی باید بری توی داروخونه بقیه کار کنی که ساعتی ۲۰۰-۳۰۰ بهت میدن

تازه اگه جایی رو پیدا کنی خوده داروسازه نخواد خودش کار کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم کشور مد نظرته؟ باید ببینی اون کشور مثلا اجازه ی کار به دندون پزشک میده؟ مثلا ترکیه رو در نظر بگ ...

نمیدونم واقعا اینقدر موسساتو گشتم که دیگه دیوونه شدم، شما که همسرتون دندونپزشکه میشه ازش بپرسید کلینک زدن دندونپزشکی راحته یا نه؟ چون من اصن دوس ندارم خودم دستم تو کار باشه

اول از همه داروخونه زدن هفت خان رستمه وکلیییی سرمایه میخوایدرسای داروسازی وحشتناکه!واقعا وحشتناکه!خی ...

وای اره😣😣 من میگم نکنه کشورای دیگه داروساز وضع بهتری داشته باشه....

وای اره😣😣 من میگم نکنه کشورای دیگه داروساز وضع بهتری داشته باشه....

بابد ببینی اون کشورا مدرکایران رو اصلا قبول دارن

دخترخالم دیروز گفت کانادا از بقیه کشورا بهتر میپذیره اما اقامت گرفتنش خیلی سخته

خب دندون خ بهتر اون دوتاست

داروسازی درساش خ سختر اون دوتاست ولی خب کارش تمیز تره

پزشکی هم حوصله و صبر میخاد و معلوم نیست تخصص قبول بشی ولی قبول بشی خب خ میتونی دربیاری

با این حال دندون دردسرش کمتره بعد تموم شدن درس یونیت میزنی و تمام

بابد ببینی اون کشورا مدرکایران رو اصلا قبول دارندخترخالم دیروز گفت کانادا از بقیه کشورا بهتر میپذیره ...

اره ولی من نمیدونم واقعا از کجا تحقیق کنم، کی راست میگه کی دروغ، موسسات هم که الکی میگن همه چی خوبه و میشه ، واسه اینکه پول بگیرن خودشون

خب دندون خ بهتر اون دوتاست داروسازی درساش خ سختر اون دوتاست ولی خب کارش تمیز ترهپزشکی هم حوصله و صبر ...

عزیزم خودت میخونی یا اطرافیان تجربه دارن... خیلی سردرگمم، دوست دارم اگه قراره داروسازی نرم و پزشکی یا دندون برم کلینیک بزنم

بابد ببینی اون کشورا مدرکایران رو اصلا قبول دارندخترخالم دیروز گفت کانادا از بقیه کشورا بهتر میپذیره ...

اها اینم بگم من قرار نیست ایران بخونم مدرکش واسه ایران باشه

اره ولی من نمیدونم واقعا از کجا تحقیق کنم، کی راست میگه کی دروغ، موسسات هم که الکی میگن همه چی خوبه ...

کلا بنظرم وقتت رو روی رشته های درمانی نذار

دندون پزشکی هم سختی های خودشو داره کمر و گردن و مچ دستت داغون میشه

عزیزم خودت میخونی یا اطرافیان تجربه دارن... خیلی سردرگمم، دوست دارم اگه قراره داروسازی نرم و پزشکی ی ...

دوتا دوستام پزشکی میخونن یکیشون دارو

ی فامیلای دورمونم دندونه من خودم تو کار تجهیزات پزشکی بودم و ب دلایلی اومدم بیرون

اون دوتا دوستام یکیشون سه سال پیش مهاجرت کرده المان (این از زمان دبیرستانش مدرس زبان المانی بود) اون یکی میخاد بخونه واسه تخصص عزا گرفته همیشه میگه کاش دندون قبول شده بودم

دارو هم خیلی درساش سخته اون دوستم ک دارو میخونه نزدیک ۴ساله ندیدمش تلفنی باهم حرف میزنیم همش سرش تو کتابه

ولی این فامیل دورمون ک دندون میخونه هم درسشو میخونه هم کلاس گیتار میره هم زبان میخونه

دوتا دوستام پزشکی میخونن یکیشون داروی فامیلای دورمونم دندونه من خودم تو کار تجهیزات پزشکی بودم و ب د ...

اووو پس درسته حرفای بقیه...ولی کلینیک زدن تخصص نمیخواد فکر کنم با پزشکی عمومی میشه زد...دوستت که دندون میخونه علاقه داشت از اول؟ حساس نبود؟

پزشکی خیلی طولانیه

اگر بخواین پزشک عمومی بمونی احتمالش هست حتی کار گیرت نیاد پس باید حتما تخصص بگیری

اونم ملزم به اینه که حداقل ۱۲ سال خانواده شمارو ساپورت مالی کنن چون حقوق طرح و رزیدنتی خیلی پایینه

دندون و دارو سریع تر به درامد میرسن و مسیر کوتاه تره

ولی بازم حتی توی دندون و دارو هم رقابت کاری خیلی شدید شده

هر خیابون یه داروخونه داره و ظرفیت دندون پزشکی هم خیلی زیاد شده الان حتی فارغالتحصیل بیکار دندون پزشکی هم هست که طی سال های اینده تعدادشون بیشتر هم میشه

پس باز فکر نکن مسیر دندون و دارو هم خیلی اسونه

اتفاقا برو دنبال علاقه چون اگر علاقه نباشه وسطش زده میشی چون هر سه رشته مسیر سختی هستن