2777
2789

اورژانسی

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون حفاظت بود و اسپرم داخل نشد ولی بازم میترسم

وقتی داخل نرفت چیزی نمیشه

الکی قرص نخور

من خودم چندین ساله رابطه بدون جلوگیری یعنی پیشگیری طبیعی دارم باردار نشدم

هرجند دوسال پیش ناخواسته پسرمو باردار شدم

اونم بخاطر این بود پشت هم دوبار رابطه داشتم که به گفته دکتر همسرم ادرار نکرد و اسپرم داخل لوله هاش بود و با پیشاپ انتقال داده شد

اینو گفتم جهت اطلاع بدونی از تجربم

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

وقتی داخل نرفت چیزی نمیشهالکی قرص نخورمن خودم چندین ساله رابطه بدون جلوگیری یعنی پیشگیری طبیعی دارم ...

من همیشه جلوگیری میکردم ایندفعه شرایط بد شد نشد

و خب تقریبا رابطمون هم مثل همینی که شما گفتید بود و من اطلاع نداشتم که میتونه این اتفاقم بیوفته فکر کنم جدی دیگه باید منتظر خبرای بد باشم

خیلی خیلی ممنونم بابت کمکتون❤️

من همیشه جلوگیری میکردم ایندفعه شرایط بد شد نشدو خب تقریبا رابطمون هم مثل همینی که شما گفتید بود و م ...

انشالله خیر باشه براتون

خواهش میکنم عزیز دلم

باز هم با یه ماما مشورت کن چون اورژانسی نقل و نبات نیست و یه قرص خیلی پر عوارضیه و تا چند ماه به هم میریزی

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

انشالله خیر باشه براتون خواهش میکنم عزیز دلم باز هم با یه ماما مشورت کن چون اورژانسی نقل و نبات نیست ...

اره حتما انجامش میدم ایشالا که اتفاقی نیوفته

ممنونم ازتون ❤️