2777
2789
عنوان

کات کنم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست

من بچه طلاقم یک که واقعا به تو مربوط نیست کجا و پیش کی زندگی میکنه و حتی در مورد درسشم همینطور

تو اونو جوری قبول کردی کع بوده نه اونجوری که تو میخواستی باشه و حق عوض کردن زندگیشو نداری

اگه خیلی تحت فشاری از این بابت بله کات کن وگرنه تو مسئول زندگیش نیستی

حالت خوب نیستا اینکه بچه طلاقه بخواد برگرده به مامانش یا باباش تصمیم خودشه نه تو چون اون زندگی میکنه ...

من گفتم تازگیاا جدا از باباش زندگی میکنه یعنی قبلش پیش باباش بود و اون موقع که رفتیم تو رابطه سال آخری بود از کجا میدونستم میخواد نره دانشگاه و..؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب اینا برای من مهمهه. مخالفت مامانمم وجود داره اگه اونطوری که من میخوام نمیشه پس بهتره نباشه کلا

دیگ این تصمیم خودته زندگی خودته

میتونی بهش راحت اینارو بگی

دیگ اونم بر اساس زندگی خودش تصمیم میگیره

جفتتون حق انتخاب دارید دیگه

چیکا داری برگرده پیش باباش تهش قراره با تو زندگی کنهسر درسشم ک فرصت بده تشویقش کنی درسشو میخونهچون ب ...

چون از رابطه لانگ خوشم نمیاد و مطمئنم مخالفت خانوادم بیشتر میشهه

من گفتم تازگیاا جدا از باباش زندگی میکنه یعنی قبلش پیش باباش بود و اون موقع که رفتیم تو رابطه سال آخ ...

خب سوال من اینه به تو چه؟

دوست داشته باشه با باباش زندگی میکنه دوست نداشته باشه نمیکنه برو یکیو پیدا کن بچه طلاق نباشه سطح تحصیلش بالا باشه چرا پس موندی باهاش؟

نمیتونی تغییرش بدی چون به راحتی خودش بیشتر اهمیت میده خودتو خسته نکن درضمن فکر نمیکنم دخالت های اون مثه دخالت های شما باشه داری توی حریم خصوصیش پا میذاری چیزی که مربوط به خودش و خانوادشه نه شما

پس اگه اینجوریه اونم باید بگه باباتو بذار خونه مامانتو بفرست سر کار مگرنه باهات کات میکنم

میبینی چه مسخرست؟ خواسته شماهم همینقدر مسخرست

پس بهتره بجای تغییر دادن زندگی افراد خودتونو تغییر بدین و دنبال کیسی که میخواین بگردین

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽