2777
2789
عنوان

کات کنم❓️

159 بازدید | 20 پست

کسی که باهاشم بچه طلاقه و تازگی جدا از باباش زندگی میکنه، اما من بهش گفتم که برگرد پیش بابات اونم گفت هرچی تو بگی و.. ولی برنگشت! یبارم بهش گفتم برای من درس خیلیی مهمه برو دانشگاه و .. که باز اینم انجام نداد. من حس میکنم براش اهمیتی ندارم اما خودش میگه اهمیت داری و...

کات کنم باهاش؟؟

زندگی اون به تو چه ربطی داره پارتنرشی زنش ک نیستی

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چهارتا خط به نظرم یه رابطه رو که خود دو نفر بیشتر از همه در جریان اتفاقات رابطه بودن نمیشه قضاوت کرد

خودت بشین فکر کن و دوتا دوتا چهارتا بکن و نتیجهگیری بکن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

چقدر داری سعی میکنی تغییرش بدی

خب اون شاید برا انجام ندادن این ها دلیل داره به هر دلیلی اصن شاید روش نشده ب تو بگه هر چی

تو راهنماییش کن ، نظرتو بگو بقیشو خودش با عقل ومنطق خودش بذار بره جلو دیگ نظرتو تحمیل نکن

چقدر داری سعی میکنی تغییرش بدی خب اون شاید برا انجام ندادن این ها دلیل داره به هر دلیلی اصن شاید روش ...

خب اینا برای من مهمهه. مخالفت مامانمم وجود داره اگه اونطوری که من میخوام نمیشه پس بهتره نباشه کلا

عامو کصشر نگو تو چی میدونی از شرایط بچه طلاق تو ۵۰ درصدشو میدونی ک روی ماجراس ۵۰ درصد دیگه ادمو نابود میکنه بعد تو میگی چون گفتم اینجور کن اونجور کن نکرد کات کنم؟

لطفا مغزتو درست کن

پسرها/مردها درخاست ندن☺️🎀

وقتی اون دخالت میکنه من نکنم؟ توی پارتنر بودنم یچیزایی مهمه بلخرهه

حالت خوب نیستا اینکه بچه طلاقه بخواد برگرده به مامانش یا باباش تصمیم خودشه نه تو چون اون زندگی میکنه نه تو

اگه توقع داری توقع به جا داشته باش همین شرایط داشته قبولش کردی باهاش رفتی نو رابطه هر سطح تحصیل یا شغلی که داره

الان روش عیب میزاری میخوای تغییرش بدی؟اون در هر دو صورت گوش نمیکنه به حرفت چون ایندش از انتظارات دختر مردم مهمتره

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽