2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 39 پست
اخه الان چهارماهه گذشته و خودشم دیگه پیام نداده من پیام بدم دوباره تحریک میشه اخه آدم عادی نیس واقعا ...

نههه میگم اگه خودش پیام داد

اگه نداد هیچی

اگه بخواد پخش کنه اول بهت پیام میده که بفرس

اگه تو پیام بدی ممکنه دوباره برداشت بد کنه اینا مریضن از هیچی همه چی میسازن

چی گفتی مگه تو ویس؟اسکرین لیست فالور رو که همه میتونن داشته باشن دلیل نمیشه

ازم سؤالای ناجور میپرسید تو تماس

منم خیلی کم جوابش رو دادم ولی حرفای جالبی نیس و گفت ضبط کرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم باور میکنن اطرافیان؟شما بودی باور میکردی؟ میترسم ابروی خودم و خانوادم بره قضاوت کنن خود ...

اگه با چهره بود بیشتر تهدیدت میکرد هیلی چیزای بدتری ازت میخواست بعدش،خداروشکر ندادی

اره من باشم باور میکنم وقتی چهره نیست و الان راحت با هوش مصنوعی خیلی چیزا میسازن

تا دلت بخوادد بیمار جن...سی زیادههه ولی هرکسی اینکارو نمیکنهببین الان انقدم فیلمو عکس دست مردم زیاده ...

تهدیدم کرده

به شدت هم دنبال نود باچهره بود اگه واقعا دنبال پخش نبود چرا اینقد اصرار داشت باچهره بده؟

اسکرین از لیست فالوورام فرستاد گفت یا همین الان عکس نود باچهره میدی یا میفرستم همین عکساتو به فالوورات

بابا مریض جنسی یا هرچی ک باشه اول برای خودش بد میشه ک نود خواسته

اره حتی خودشم قبل اینکه بهش نود بدم چون قبول نمیکردم برای جلب اعتمادم گفت من همچین کاری نمیکنم من اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی شکایت کنی پدرمو دربیاری

ولی اخه رفتاراش طبیعی نبود به شدت دنبال نود باچهره بود و واقعا مریض جنسی بود هاپ هاپ میکرد خیلی ترسیدم

نههه میگم اگه خودش پیام داد اگه نداد هیچی اگه بخواد پخش کنه اول بهت پیام میده که بفرس اگه تو پیام بد ...

دقیقا

اره من خودم حس میکنم دیگه بیخیال شده

میخوام پیج و اکانتم رو دلیت بزنم و شمارم رو عوض کنم ولی میترسم این یهو بزنه به سرش چون روانیه دیگه پخش کنه واسه خودش

اگه با چهره بود بیشتر تهدیدت میکرد هیلی چیزای بدتری ازت میخواست بعدش،خداروشکر ندادیاره من باشم باور ...

اره خداروشکر خیلی ترسیدم شروع کردم به گریه و التماس بهم شوک وارد شده بود اون کثافت هم از گریه من لذت میبرد تهش همون موقع زنگ زد گفت من هیچی ازت ندارم و اینا درحالی که دروغ میگفت چون تایم دار برام فرستاده بود و داره

درواقع میخواست من رو خر کنه که شاید باز گول بخورم و بهش نود بدم باز

هیچ گوهی نمیتونه بخوره

مگه الکیه ؟!

اون دیده تو ترسیدی داره ازت سو استفاده میکنه

اگ تهدیدت کرد بگو اشکال نداره منم میرم پلیس فتا شکایت میکنم گویا اون بهتر بلده باهات صحبت کنه

و تمام

هیچی نمیشه ولی دیگه برا کسی نود نفرست

She’s a whisky in a teacup