2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 39 پست
انقدرررر بار قانونیش سنگینه هیچ موجوی ت...خ... م. نمیکنه همچین غلطیو بکنه 🙌🏼اگرم تهدیدت کرده بازم ...

ممنونم ازت عزیزم

اخه پس این دخترایی که عکس و فیلماشون رو پخش میکنن پس کین؟

این آدمم مریض جنسیه گرچه انگار از شکایت میترسید ولی خب روانیه دیگه نگرانم

بعد اخه مجازاتش هم همچین زیاد نیس بین ۶ماه تا دوسال حبسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم ازت عزیزم اخه پس این دخترایی که عکس و فیلماشون رو پخش میکنن پس کین؟این آدمم مریض جنسیه گرچه ا ...

معمولا کسایین که با نیت بردن ابروشون بخاطر موقعیتشون از اول وارد رابطه میشن پشتش خیلی داستان دیگست

دوسال حبس!!! فعععک نکنمااا میره تو کتگوری عصمت و نوامیس خیلیییی داستان داره بابا هیچکی خ..ا..یه نمیکنه اصا

معمولا کسایین که با نیت بردن ابروشون بخاطر موقعیتشون از اول وارد رابطه میشن پشتش خیلی داستان دیگستدو ...

ممنونم ازت عزیزم

این کثافت فقط دنبال سک..چت و اینا بود و مریض جنسی بود

نمیدونم من دیدم تو نت زده ۶ماه تا دوسال حبس و شلاق و جریمه نقدی

بابا دوباره باهاش چت کن اگه پیام داد و تهدید هاشو اسکرین بگیر بعدم بگو من خانوادم پشتمن میرم امروز ا ...

اخه الان چهارماهه گذشته و خودشم دیگه پیام نداده

من پیام بدم دوباره تحریک میشه اخه آدم عادی نیس واقعا مریض روانی و مریض جنسیه

بنظر بیخیال شده از ترس اینکه من مدرک جمع کنم

چون اگه نمیترسید با این کاراش تو مجازی تا الان شکایت شده بود ازش

این اصلا کارش همینه معلومه خیلی دخترارو گول زده

ممنونم ازت عزیزم این کثافت فقط دنبال سک..چت و اینا بود و مریض جنسی بود نمیدونم من دیدم تو نت زده ۶ما ...

تا دلت بخوادد بیمار جن...سی زیادههه ولی هرکسی اینکارو نمیکنه

ببین الان انقدم فیلمو عکس دست مردم زیاده هیشکی به یه ورشم نیست دقتم نمیکنه

تهدیدت کرده یا خودت فیریک زدی؟!؟

اخه یارو روانیه مریض جنسیه من خیلی نگرانماخه اتاقم مشخصه تو عکسا بعضیا میشناسن و کلا معلومهاخه من دی ...

بابا مریض جنسی یا هرچی ک باشه اول برای خودش بد میشه ک نود خواسته

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
اره بگو هوش مصنوعی هست نگران نباش بعدم اون پخش نمیکنه چون پلیس فتا پدرشو درمیاره

مرسی عزیزم باور میکنن اطرافیان؟شما بودی باور میکردی؟

میترسم ابروی خودم و خانوادم بره قضاوت کنن

خودش هم میگفت ولی کثافت به شدت اصرار داشت حداقل یدونه نود باچهره ازم بگیره چرا اینقد اصرار داشت چهره هم داشته باشه وقتی قصد پخش نداشت؟