2777
2789
عنوان

چرا میگن گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست
مثلا یه بچرو بدبخت کنی تو شرایط بداین یعنی حفظ برنامه های جهان!

اره یه بچه بیار بدبختش کن به هیچ ارزوش هم نرسه فقط بخاطر نظم جهان 🤡🤣

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•💎•

من شنیده بودم اگر همون اول باشه زیاد رشد نکرده باشه همونجور که خودتون میگید مشکلی نداره اونم نمیشه؟

اخه یه تاپیک پر بازدید هست

بعد خیلیا نوشتن گناهه نکن فلان

درصورتی که مادر بچه فعلا بیماری روانی داره و توانایی مادر شدنو الان نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موافقم، بچه ای که توی فقر و حسرت باشه یا پدر و مادر طلاق بگیرن و نخوانش اینا گناه هستن

کاری به کسی ندارم ولی خودم باردار باشم و توی شرایط بد که بدونم آینده ای برای اون بچه نیست قطعا سقط، بزار من گناه کنم قاتل شم تا اون بچه کمتر اذیت شه

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

منم موافقم، بچه ای که توی فقر و حسرت باشه یا پدر و مادر طلاق بگیرن و نخوانش اینا گناه هستن کاری به ...

فقط جمله آخرت👍🏻 میخوان گناه رو به جون نخرن ولی یه بچه بدبخت رو بدنیا بیارن که هر روزش عذاب و حسرت باشه. چقد خودخواه آخه

چرا فکر میکنید بهتر از خدا میدونید؟اگر نمیخواستید سفت و سخت دوتا پیشگیری محکم میکردید

من که باردار نیستم

ولی هر پیشگیری ای هم یه درصد احتمال خطا داره

تو توی این جهان نظم و عدالتی میبینی؟ بپته کرک خندش گیرنه😂

اره بابا مگه شما نمیبینی

بچه بیاری خودش روزیشو میاره 🤡🤣

جمله آخرت نمیفهمم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•💎•

من که باردار نیستمولی هر پیشگیری ای هم یه درصد احتمال خطا داره

کسی که کلا بچه نخواد و احتمال اینو بده که با یه روش پیشگیری شاید باردار بشه میتونه دوتا روش پیشگیری انتخاب کنه،ولی اگه تمام راه هارو سفت و سخت چسبیدی باز شد میشه با چیزی که خدا خواسته جنگید؟یعنی من میخوام بهت بدم تو کاره ای نیستی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اره بابا مگه شما نمیبینی بچه بیاری خودش روزیشو میاره 🤡🤣جمله آخرت نمیفهمم

در این لحظه دوتا مثال دارن، یکی رونالدو 🤣 یکی هم یه فامیل تخیلی که مادرش زیر پل زندگی میکرد اینو سقط نکرد و حالا اوپس، دو کارخونه زده😂

شمالیه ینی مرغ پخته خندش میگیره