2777
2789
عنوان

چت خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 46 پست
این چه جور عاشقیه؟

هجون دیگ بعد یه جوری التماس دختررو کرده بود ک ازش ناراحت نباشه و جوابشو بده ک میگفتی پس اینی ک داره اینهمه خودشو واس ازدواج با من ب اب و اتیش میزنه و عاشقم کیه؟؟همینی ک به یه دختر دیگ این پیامارو داده؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی اخه همزمان دونفروهندل کردن

منم نفهمیدم هیچ وقت این حد رذالتشو ،اخه جوری عاشق من بود جوری نشون میداد منو میخواد و ادعای عاشقی میکرد و به اب و اتیش زد خودشو واس ازدواج ک من ب خودم شک میکردم ب این شک نمیکردم فک کن بیس چهاری خونه ی ما بود ب من میگفت نمیتونم ازت دور باشم بعد به اون دختر میگفت سرکارم سرم شلوغه عشقم بیخشید ترخدا

منم نفهمیدم هیچ وقت این حد رذالتشو ،اخه جوری عاشق من بود جوری نشون میداد منو میخواد و ادعای عاشقی می ...

هم خدارومیخادهم خرما.خاسته توروبدست بیاره اونم ازدست نده خیلی مرداتنوع طلبن

عزیزم آدم عاشق کسی باشه بهش خیانت نمیکنه که

ظبق حرفات بنظر میاد اون فقط پیش تو نقش عاشق رو بازی کرده نقش بازی کردنم کاری نداره همه بلدیم حالا ی حس خوبی خوش اومدنی هم احتمالا داشته شایدم نه خدا میدونه و بنا ب دلایلی ک نمیدونم خواسته باهات ازدواج کنه

عاشقت بود ک خیانت نمیکرد اونم تو عقد تازه ک اول راهید !!!

هجون دیگ بعد یه جوری التماس دختررو کرده بود ک ازش ناراحت نباشه و جوابشو بده ک میگفتی پس اینی ک داره ...

برای من که قابل درک نیست مثلا یه دختری بود فکر میکرد پسری که باهاشه خیلی عاشقشه و واقعا قصدش جدی بوده و میخواسته با دختره ازدواج کنه ولی خیانت کرده و دستش رو شده پسره بهش گفته کسی که تلویزیون داره میتونه بعضی وقتا بره سینما و اینجوری خودشو توجیح کرده

کاربر آقا