هرچقدر طرفتون خوب باشه باهم عاشق معشوق باشید و دنیایی بهش اعتماد داشته باشید و بعد تو دوران عقد یه ماه بعد عقد ببینید تو گوشیش که به یه دختر دیگ پیامهای عاشقانه داده و نامزدتون بهش گفته عشقم عشقم و...کلی عذرخواهی کرده ک نمیتونه زیاد بهش اهمیت بده چون سرش شلوغه!!درصورتی ک اونروزا همش پیش شما بوده و تازه عقد کردید...🫠میبخشید؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم عاقلانه انتخاب کن تا عاشقانه زندگی کنی. بدون تردید عاقلانه ترین انتخاب جداییه. ایشون با عرض معذرت همون علف هرزی هستن که بعدها باعث پژمرده شدن گلی چون شما میشن.
خیانت کرده رو آزمودن دوباره خطاست
🌧دریای بزرگ دور یا گودال کوچک آب ، فرقی نمیکند زلال که باشی، آسمان در توست...
به نظر خودت کجای کار میلنگه بشین خیلی راحت نه با دعوا باهاش مذاکره کن جوری که اونم خیلی راحت همه چیزو بهت بگه و در ضمن انتقاد پذیری رو هم چاشنی مذاکرتون بکنید از این چت ها تو مجازی زیاده و فدایت شوم الکی و لحظه ای هم زیاد تو زندگیت و بهم بزنی که چی تازه معلوم نیست اون طرف واقعان دختر یا زن باشه زیادن پسرایی که خودشون و دختر جا میزنن برا تلکه کردن مردا اون دور دنیارم که بگرده امنترین لحظه اش همون کنار توعه همه که نه ولی 90% در صد ادم ا تو مجازی همینن زن و مردم نداره پس خودت و اذیت نکن مهم واقعیته واقع بین باش
دختره کی بود؟ مجازی بود فقط یا حضوری همو میشناسن؟ میدونی یکم زیادی بوده کارش عشقم عشقمش خیلی کار سخت ...
اصلا نذاشت بفهمم ک انقدر این ادم هوچی و سلیطه بود انقد این پسر بازیگر بود عوضی تا دید گوشیش دستم پیامهارو خوندم حمله کرد گوشیو گرفت پیامهارو پیاک کرد،پیامها تو تلگرام بود،بعدی میدونم اگ مجازی بود انقدر التماس اون دختررو نمیکرد ک جوابشو بده و ناراحت نباشه
به نظر خودت کجای کار میلنگه بشین خیلی راحت نه با دعوا باهاش مذاکره کن جوری که اونم خیلی راحت همه چیز ...
نههه من جداشدم ازش ولی همش یادش میفام ،اخه باز مثلا اگ ۵ سال گذشاه لود از ازدواج یه جوری میشد شاید توجیه کرد ولی یه ماه بعد عقد اخه؟بعد نامزدم به اون طرف یه جوری زده بود عشقم ترخدا ببخشید عشقم ترخدا سرم شلوغه ترخدا جواب بدع و ....اصلا گیرم اون طرف مرد باشه یا هرچی واقعا من دختر جطوری میتونم بهت اعتماد کنم ک یه عمر زندگیمو بدم دستت