2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست
یه دونه عکس پروفایلم طوری بزار که پشت و اتاقت مشخص باشه بعدم بگو اگه کاری کنی به بقیه می گم با هوش م ...

مرسی عزیزم

همینکارو میکنم ولی دیگه پیداش نشده فک کنم خودش ترسید از تهدیداتش مدرک جمع کنم شکایت کنم رفته دنبال گول زدن دخترای دیگه ازشون نود بگیره کلا مریض جنسیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه راحت میفرستین همه چیو وقتی حتی طرفو ندیدین . تعجب میکنم

بخدا منم اولین و آخرین بارم بود حماقت کردم گولم زد از سادگی سواستفاده کرد من خودم تو شوک کارم موندم هزار بار خدارو التماس کردم و توبه کردم ازش خواستم ابروی خودم و خانوادم رو حفظ کنه

ببخشید ک صخل بودی تهدیداشو شات و ویدیو رکورد نکردی؟ هیچ مدرکی نداری خو اسی خیلی ساده ای خیلیییی مراق ...

عزیزم بخدا میگم تو سکرت چت بود همه چی چجوری شات میگرفتم؟بعدش میگم کسی خونه نبود گوشی دیگه نداشتم از پیاماش عکس بگیرم

بچه های من از این کارا نمیکنن بچه تو اگر کرد تو پشتیبانش باش

اینقد مطمئن حرف نزنین خانم

هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید چون دنیا طوری میچرخه کسی رو قضاوت کنین همون بدتر سرتون میاد

دیدم که میگم برای خودمم پیش اومده خیلی کارتون زشته

خب اصلا نترس قانون پشتته مامانتم هست دیگه بهتراکه باز اومد شات بگیر و شکایت همین ولی خایه نداره کاری ...

ممنونم عزیزم

اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد و پخش کرد اگه من به اطرافیان و دوستام بگم با هوش مصنوعی و ادیت و دیپ فیک اینا درست کرده و من نیستم و قصد اخاذی داشت و روانی بود باور میکنن؟اخه صورتمم تو عکس و فیلما نیس

نمین عزیزم. من دوستم بهش تجاوز شده بود رفت پلیس احدی بهش نگفت چرا رفتی. به خانواده ش هم اطلاع ندادن. ...

اره اتفاقا من از چندتا وکیل هم پرسیدم گفتن اصلا کاری ندارن چرا فرستادی و اون اگه پخش کنه مجازات میشه

من به هیچ وجه از اون یارو حمایت نکردم اتفاقا دلم میسوزه برا دختری که انقد احمقه که اینکارا رو کرده و ...

عزیز من مگه گفتم من مقصر نیستم؟شما جای منی که داری من رو قضاوت میکنی؟من خودم تو این چهارماه حتی قصد خودکشی داشتم من خودم دارم میگم من ساده و احمقم و کارم اشتباه بوده روزی هزار بار دارم به خودم لعنت میفرستم فک میکنید برام آسون بود قضیرو به مامانم بگم؟!

فک میکنید همون اول مامانم حمایتم کرد؟!به شدت ناراحت و عصبانی شد ولی درنهایت گفت پشتمه و حماقت کردم و کلی حرف بارم کرد ولی با این وجود باز دمش گرم گفت میگی هوش مصنوعیه و ازش شکایت میکنیم و پدرش رو درمیاریم

از هیچی نترس عزیزم. الکی بگو اسکرین شات دارم و اکه یه بار دیگه تهدید کنی همون لحظه میدم دست فتا از ه ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

بله همینکارو میکنم

خداروشکر چهارماهه گذشته پیداش نشد دیگه و احتمالا خودش میترسه از تهدیداتش مدرک جمع کنم رفته دخترای دیگرو گول بزنه و نود بگیره ازشون کلا مریض جنسیه و همینجوری دخترارو گول میزنه

خودش عم قبلش البته برای جلب اعتمادم گفته بود من اینکارو نمیکنم من اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی ازم شکایت کنی پدرمو دربیاری

ولی آدمی که از شکایت میترسه چرا همچین غلط هایی تو مجازی میکنه اخه

تراپیست بهم گفت چون یارو مریض جنسیه و میگی خانوادش مذهبی بودن تو شهر خودش میترسه کاری کنه میره تو مجازی دخترارو گول میزنه و ازشون اخاذی میکنه برای نیازهای جنسیش

ممنونم از راهنماییت عزیزم بله همینکارو میکنم خداروشکر چهارماهه گذشته پیداش نشد دیگه و احتمالا خودش م ...

حالا مهم نیست چه غلطی میکنه تو حتما تهدیدش کن اگه اومد سراغت. اینجوری با دخترای دیگه هم میترسه اینکارو بکنه.

حالا مهم نیست چه غلطی میکنه تو حتما تهدیدش کن اگه اومد سراغت. اینجوری با دخترای دیگه هم میترسه اینکا ...

حتما همینکارو میکنم

اگه دیگه نیومد چی؟

این عکس و فیلمام و صدای ضبط شدم دستشه منو میترسونه حالم رو بهم میزنه