2777
2789
عنوان

پخش نود

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 136 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جالبه خودت فرستادی حالا میخوای شکایت کنی مامانتم که جالبتره

عزیزم من گول خوردم من خودم خیلی پشیمونم بخدا اولین و آخرین بارم بود میدونم حماقت کردم از سادگیم سواستفاده کرد

بهرحال کار اون جرمه خب

اخه الان چهارماه گذشته نه پیداش شده نه کاری کرده پیامای تهدیدش هم ندارم چون کلا دوبار تو سکرت چت تهد ...

ببخشید ک صخل بودی تهدیداشو شات و ویدیو رکورد نکردی؟ هیچ مدرکی نداری خو اسی خیلی ساده ای خیلیییی مراقب خودت باش خودتو به فنا ندی واقعا

اولیش اینکه اصن نود دادی به ی پسر

دومیشم همین

عزیزم من گول خوردم من خودم خیلی پشیمونم بخدا اولین و آخرین بارم بود میدونم حماقت کردم از سادگیم سواس ...

بله کار اون جرمه ولی اینجا ایرانه یکی بهش تجاوز میشه میگن اصلا تو چرا پیش نامحرم بودی که بهت تجاوز بشه

بچه های من از این کارا نمیکنن بچه تو اگر کرد تو پشتیبانش باش

بچه های تو هم ممکنه بکنن زمونه عوض شده. اتفاقا اونایی که میگن بچه های ما نمیکنن بیشتر در معرضن. اگه مادر خوبی باشی بچه هات خطا کنن باید پشتشون دربیای.

اولا ک الان رفته سراغ دیگه که چهار ماهه نیستدوماه چتاشو ببر شکایت کن تادیگه نتونه تهدید کنهمامانتم ه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

متاسفانه چت ازش ندارم چون کلا دوبار همون موقع تو سکرت چت تهدید کرد کسی هم خونه نبود من بتونم با گوشی دیگه عکس بگیرم از چت

فقط یه شماره و ایدی تلگرامش و پیج اینستاش دارم همشهریم هم نیس

خانوادشم مذهبی بودن

مرسی از راهنماییت عزیزم متاسفانه چت ازش ندارم چون کلا دوبار همون موقع تو سکرت چت تهدید کرد کسی هم خو ...

خب اصلا نترس قانون پشتته مامانتم هست دیگه بهتر

اکه باز اومد شات بگیر و شکایت همین ولی خایه نداره کاری کنه

بله کار اون جرمه ولی اینجا ایرانه یکی بهش تجاوز میشه میگن اصلا تو چرا پیش نامحرم بودی که بهت تجاوز ب ...

نمین عزیزم. من دوستم بهش تجاوز شده بود رفت پلیس احدی بهش نگفت چرا رفتی. به خانواده ش هم اطلاع ندادن. پدر متجاوز رو هم دراوردن