2777
2789
عنوان

مہریہ

139 بازدید | 28 پست

مہریہ مو گذاشتم اجرا اون اقایی ک کارمو انجام داد گف اگہ چیزی ب اسمش باشہ نمیتونہ ب اسم کسی بزنہ تاپیک قبلی نوشتم شرایط چطوریہ ممکنہ بتونہ انتقال بدہ؟

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انتقالم بده باز مال خودشه از ی تایمی ب بعد باز برگشت میخوره البته شرایط قبلت و نخوندم

میشہ بخونی عزیزم

تاپیک قبلت خوندم به نظرم به نفعت نیست چون با ارائه شاهد به دادگاه میتونن ثابت کنن این زمین مال خودش نیست و کارا صوری بوده

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

تازه خیلی سیاستمدار شدن کارت بانکی به اسم کسی دیگه میگیرن

شوہر من عجوبس منو بدبخت کردہ درگیر دادگاہ کردہ ازم سواستفادہ کردہ واقعا دارم دیوونہمیشم

تاپیک قبلت خوندم به نظرم به نفعت نیست چون با ارائه شاهد به دادگاه میتونن ثابت کنن این زمین مال خودش ...

بالاخرہ سہم وارثی دارہ از اون خونہ

من توافقی گرفتم پدرشم دراوردم

حسابامو بستہ مالیات برام اومدہ امضامو جعل کردہ چکام بیرونن دو تاشکایتی دارم خدالعنتش کنہ منو نابود کرد بی عرضہ

بر اساس قانون جدید انتقال مال به قصد فرار از دین ( مهریه نوعی دین محسوب میشه ) باطل و مال دوباره به نام شخص خواهد شد ، در سایر موارد که مال در ضمان بانک یا مراکز دیگر باشد مبلغ ضمانت از ارزش مال کسر میشه و مابقی برای مهریه استفاده میشه

حسابامو بستہ مالیات برام اومدہ امضامو جعل کردہ چکام بیرونن دو تاشکایتی دارم خدالعنتش کنہ منو نابود ک ...

اینا پس فطرتن آب خوش از گلوش پایین نره بخاطر مهریه دس به چه جنایتهایی که نمیزنن والله من توافقی گرفتم بی دردسر

حسابامو بستہ مالیات برام اومدہ امضامو جعل کردہ چکام بیرونن دو تاشکایتی دارم خدالعنتش کنہ منو نابود ک ...

اگر بتونی جعل امضا رو اثبات کنی پرداخت ضرر و زیان با خودش میشه بخاطر جعل امضا هم باید حبس بره هم جریمه نقدی میشه

بالاخرہ سہم وارثی دارہ از اون خونہ

اگر پدر شوهرت قید کرده باشه ضمن عقد که در صورت عدم توانایی پسرم در پرداخت نفقه و مهریه بنده مسؤل پرداخت آن هستم در این صورت میشه از اموال پدر شوهرت استفاده کرد ولی در صورت عدم تصریح چون ایشون زنده هستند و مالی رو بین بچه هاشون تقسیم نکردند نمیشه استناد کرد بهش و درخواست پرداخت مهریه از اموالی رو کرد که ممکنه در آینده بهش برسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز