2777
2789
عنوان

مہریہ

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 28 پست
اگر بتونی جعل امضا رو اثبات کنی پرداخت ضرر و زیان با خودش میشه بخاطر جعل امضا هم باید حبس بره هم جری ...

من براش چک گرفتم امضازدم ولی بعداون خودش رفیق داشتہ رفتہ دستہ چک جدید گرفتہ و امضام سادہ ست خیلی راحت امضا زدہ پست بانک ب اسمم دستہ چک گرفتہ چن تا برگہ اورد گف پست بانکیہ رفیقمہ دیگ حضوری نمیخواد بری افتتاح حساب کنی منہ احمق امضا زدم تو عمرم حتی پست بانک نرفتم 😢

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
بر اساس قانون جدید انتقال مال به قصد فرار از دین ( مهریه نوعی دین محسوب میشه ) باطل و مال دوباره به ...

ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر پدر شوهرت قید کرده باشه ضمن عقد که در صورت عدم توانایی پسرم در پرداخت نفقه و مهریه بنده مسؤل پرد ...

پدر شوہرم فوت شدہ

سواد دارید ؟!

سواد دارم متاسفانہ فقط زیادی سادہ و احمقم نخوندہ امضا زدم،ببخشید ی سوال دیگہ من صب مہریمو اجرا گذاشتم ولی ہنوز پیامکی نیومدہ دلیلش چیہ؟

سواد دارم متاسفانہ فقط زیادی سادہ و احمقم نخوندہ امضا زدم،ببخشید ی سوال دیگہ من صب مہریمو اجرا گذاشت ...

اگر سواد دارید اثبات اینکه ندونستید برای چک یا افتتاح حساب بوده رد شده

بعد ثبت شدن پیامک براتون ارسال میشه تاخیر ها برای سیستم هاس

اگر سواد دارید اثبات اینکه ندونستید برای چک یا افتتاح حساب بوده رد شده بعد ثبت شدن پیامک براتون ارسا ...

بلہ متاسفانہ میدونم من از سر اعتماد فقط امضازدم الانم باید بدبختی شو بکشم،،ممنونم🌹

درصورتی که تقسیم شده باشه امکانش هست

واقعا ممنون از راہنماییتون خدا خیرت بدہ

داره اما اونم انحصار وراثت داره که روند طولانی داره

میدونم ہمینم برای من کافیہ

2790
2778
2791
2779
2792