2821
2789
عنوان

عید و شوهر

226 بازدید | 21 پست

بچه ها از زمانیکه متاهل شدم

برا خودم همیشه لباسای مناسب دارم و درنهایت ترکیب شیکی میشه

ولی شوهرمو نمیتونم شیک کنم

برا عید نمیدونم چه لباسی براش بخرم

(این شرایطو درک میکنم،منم از گرونی و همه چی ناراحتم ولی همچنان موضوعای دیگه هم ذهنمو درگیر میکنه)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ول کن مردا شیک نمیشن چون فکر میکنن سلیقه خودشون بهترینه اخر چیزی که خودشون میخوان میپوشن😂

چی بگمم

به من میگه نطر بده

ولی من میگم خودش باید قلق هودش و استایلشو تا اللن میدا میکرد خببب

چی بگممبه من میگه نطر بدهولی من میگم خودش باید قلق هودش و استایلشو تا اللن میدا میکرد خببب

عمرا هرگز هیچوقت پیدا نمیکنن همون بدتیپی که هستن میمونن از نظر خودشونم برد پیتن🥰😂به حال خودش بذارش😂

خب چیکار کنه بره برای دلار و طلا گریه کنه ارزون میشه مگه از زندگی افتادیم بخدا سر همینا همش که نباید ...

مگه تو من وبقیه الان داریم واسه طلا وارز ودلار وهرکوفت زهرمار دیگه ای گریه میکنیم گفتم خوشبحال دغ دغه هات چون خیلی ناچیز دغ دغه من بیکارشدن همسر حسابدارم که کلا پروژشون بسته شده نگران شیرخشک وبهترین لباس وخوراک واسه دوقلوهامم که بهترینو واسشون تهیه میکنیم ولی باز نگرانیم نگران اقساط صدملیونیم میفهمی اینارو انشالله دیگه دغ دغه منو بقیه وایشون فرق داره

2824
2823
2791
2779
2792