2789
عنوان

دعای نادعلی 🥰🥰

297 بازدید | 47 پست

من دو ماه پیش سفر کربلا و نجف رفته بودم

تو نجف از دو تا خانم در دو روز مختلف شنیدم که میگفتن نادعلی معجزه زندگیشون بوده

این مدت هم که نت قطع هست در تاپیکها کلیدواژه نادعلی سرچ کردم و اکثر تاپیکها خوندم

خیلیا ازش حاجت گرفتن مخصوصا رسیدن به کسی که عاشقش هستیم

منم شروع کردم به خوندش

شماها هم از تجربیاتتون بگید قوت قلب بشه برامون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی چیزی که به صلاحت باشه با یدونه صلواتم بهت میرسه خدا باید بخواد فقط

من همه ی اینارو انجام دادم برای شخص خاصی باید شب جمعه ها بخونی فککنم ۱۴ یا ۷ باره.من هم ۱۴ بارشو خوندم هم ۷ بازشو

فعلا نتیجه ندیدم البته شاید وقتش نشده باشه هنوز

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

من خوندم یه بار همینجوری دوتا نمیدونم یا یکی خوندم خوب بود

بار بعدی فک کنم چهل روز خوندم

حاجت نگرفتم

اما شما بخون دم نفسا متفاوته

شاید من گناهکار بودم اون تایم شاید صلاحم نبوده کلی علت هست که مغز کوچک من متوجه نمیشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
تو تاپیکها دیدم نوشته بود شب جمعه ۱۴ مرتبه خونده بشه بهمراه ۱۰۰ صلوات فرد مورد نظر جذب میشه و اینو ه ...

بله خود من هم از این جواب گرفتم

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی چیزی که به صلاحت باشه با یدونه صلواتم بهت میرسه خدا باید بخواد فقط من ...

انشالله بزودی دلت شاد بشه

ولی خیلی شوق و امید دارم خداکنه ذوقم کور نشه😔

تو تاپیکها دیدم نوشته بود شب جمعه ۱۴ مرتبه خونده بشه بهمراه ۱۰۰ صلوات فرد مورد نظر جذب میشه و اینو ه ...

من همه ی این تاپیکارو خوندم حتا یسریاهم گفتن به صلاحشون نبوده ولی بازم باهم اوکی شدن

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

انشالله بزودی دلت شاد بشه ولی خیلی شوق و امید دارم خداکنه ذوقم کور نشه😔

تو بخون نماز شب هم بخون هر شب

منم شب جمعه تو تاپیک ها دیدم ک زدن برای برگشت خیلی مجربه .

۱۴ تا خوندم

تو خواب خواب عجیبی دیدم .

خواب دیدم خالم بهم میگه تو این همه حاجتت ناراحتت میکنه اینا

چرا علیو صدا نمیکنی صدا کنی بی جواب نمیمونی ها(تاحالا ب امام علی ن نذر کردم ن چیزی)

بعد تو خواب باز بهش گفتم ک خاله نادعلی خوندم ۱۴ تا

گفت خب دیگگ بشین نگا کن

نمیدونم حالا تو فکر بودمممم خوابم برد اینجوری دیدم یا نشونه بود