2777
2789
عنوان

دعای نادعلی 🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 47 پست
برای جذب فرد شما نتیجه گرفته بودید ؟؟برام دعاا کن خوشبحاالت کاش منم بیام یه روز بگم منم جواب گرفتم

بله جذب فرد

ولی قضیه عشق و عاشقی نبودا

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

منم شب جمعه تو تاپیک ها دیدم ک زدن برای برگشت خیلی مجربه . ۱۴ تا خوندم تو خواب خواب عجیبی دیدم . خوا ...

منم از این خوابا خیلی دیدم چون همش تو فکر بودم😂حتا یشب خواب دیدم منو طرف مقابلم ی بچه دختر داریم اسمش مهناس ( من اصلا تا حالا اسم مهنا به گوشم نرسیده بود اصلا نمیدونستم چنین چیزی وجود داره تا زدم گوگل دیدم واقعا راسته وجود داره تازه مذهبی هم هست 😐منو طرفمم یکم حالت مذهبی طوری داریم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر جالبببببب فقط شب جمعه بخونیم روزای دیگ چی

واسه بازگشت میگن شب جمعه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

منم از این خوابا خیلی دیدم چون همش تو فکر بودم😂حتا یشب خواب دیدم منو طرف مقابلم ی بچه دختر داریم ا ...

نمیدونم والا من از اونشب خوشحال بودم ک میخوام حاجت بگیرم از امام علی🤣🤣🤣

منم شب جمعه تو تاپیک ها دیدم ک زدن برای برگشت خیلی مجربه . ۱۴ تا خوندم تو خواب خواب عجیبی دیدم . خوا ...

الهی انشالله خیر باشه خوابت

منم تاحالا به حضرت علی توسل نکرده بودم رفتم نجف اینقدر عظمت داشت اینقدر خووب بود اونجا توجهم بیشتر جلب شد

الهی انشالله خیر باشه خوابت منم تاحالا به حضرت علی توسل نکرده بودم رفتم نجف اینقدر عظمت داشت اینقدر ...

ارههه بعد خود دوس پسرم خیلی امام علیو دوس داره .

ن من مذهیم ن اون .

ولی اون واقعا ب امام علی ارادت داره جوری ک دوست داشت بره پشتش تتو بزنه یا علی من نزاشتم🤣 گفتم این چیهههه

ولی خببب کاش امام علی ب اینگه اولین بار من صداش کردم و ارادت اون حاجتمو بده

ارههه بعد خود دوس پسرم خیلی امام علیو دوس داره . ن من مذهیم ن اون . ولی اون واقعا ب امام علی ارادت د ...

اگه حاجتتو داد اسم بچهتونو بذارین علی

یا باهم برین نجف تشکر کنین

خدایا شکرت:) حوصله بحث ندارم اگه دیدی جوابتو ندادم بدون که فهمیدم لایق یه گفتگوی ساده و دوستانه نیستی