2777
2789
عنوان

چرا دروغ بگم

546 بازدید | 19 پست

همیشه دوست داشتم همسرم تولدم یا سالروز ازدواج مون گل بگیره بیاد محل کارم غافلگیرم کنه

تو این ۱۰سال زندگی مشترک مون همسرم حتی برای یک بار هم منو دعوا نکرده حتی یه اخم

هرچی بوده از طرف من بوده

من همش بحث می کنم ولی اون حتی سرش رو از زمین بلند نمی کنه

چندشب پیش سر موضوعی خیلی ناراحت بود و با من برای اولین بار دعوا کرد

منم قهر کردم هرکاری کرد هرچی عذرخواهی کرد باهاش آشتی نکردم و تو هال خوابیدم صبح مثل همیشه برام چای و صبحانه درست کرد نخوردم

رفتم سرکار هرچی پیامم می داد و تماس می گرفت جواب نمی دادم تا اینکه پیام داد دم در مدرسه ام یه دقیقه بیا بیرون

منم سریع رفتم دم در دیدم گل گرفته برام بهم داد و دوباره عذرخواهی کرد من خیلی خجالت می کشیدم می ترسیدم کسی ببینه یهو شروع کرد گریه کردن

گفتم خاک بر سرم محمد زشته توروخدا گریه نکن حالا هرکی ببینه فکر می کنه چه خبره

یکی نیست بهش بگه حالا گل آوردی اشکالی نداره دیگه چرا داری گریه می کنی مرد گنده

همش میخواستم از اونجا بره اصلا نمی فهمیدم چی میگه

فقط همش بهش می گفتم باشه باشه حالا برو

مثل اینکه دوست پسرم اومده باشه دم در خونمون

میخواستم گل رو هم بهش بدم با خودش ببره روم نمی شد با خودم ببرم تو مدرسه ولی گفتم میخوره تو ذوقش

به همه الکی گفتم سالروز ازدواج مونه

خداروشکر دیگه سورپرایز شدن از سرم رفت

ولی بیچاره محمد

من دارم تاوان اشتباهاتم رو پس می دم و محمد تاوان دوست داشتن منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال روحی جسمی ام اصلا خوب نیستدوست ندارم به زندگی ادامه بدم

شمهربون مهرتونودوست ندارید؟فکرمیکنم چون حال دل خودمم اینجوری هست ومن چون شوهرم خیلی عذابم داده دیگه اصلانمیخامش وانگارتوی گرداب دست وپامیزنم وکسی هم ندارم که حداقل باهاش حرف بزنم مادرمم پیردوست وفقط نوه پسری من شبیه به علفی شدم که بادمیبرش اینور واونطرف نمیدونم چطوربیان کنم خیلی شرایطم سخته

شمهربون مهرتونودوست ندارید؟فکرمیکنم چون حال دل خودمم اینجوری هست ومن چون شوهرم خیلی عذابم داده دیگه ...

می دونم عزیزم سخته

ولی اونقدر درد می کشم که گاهی می گم کاش همسرم بد بود ولی این حال و روز رو نداشتم

بخدا از این همه درد و استرسی که هر ثانیه می کشم خستم

چطور با این حالم روحیه ام رو حفظ کنم آخه

خاطرخودت اول اگه بچه داری بچه ات بخاطرهمسرت که اینقدر آقاست من باکوهی ازمشکلات بخاطربچهام جوری هستم فکرمیکنن هیچ غم وغصه ای ندارم