2777
2789
عنوان

چرا دروغ بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 19 پست
من حتی بچه دار هم نمیشم عزیزم😔

بخاطرشوهرت بخاطر روح خودت نت وصل شداینستاکلیپ نگاه کن تاروحیه ات خوب بشه خدابهترین هاروبرات رقم میزنه جوری که جبران تمام این روزات باشه من خودم توده داشتم سن 24سالگی باچه دردوعذابی 40روزبعدپخش شدشکم ورحم وسینموگرفت دکتراهمه گفتن تخلیه رحم وسینه مادرشوهرم توی اون موقع دنبال زن برای شوهرم بودشوهرم بایه دختره دوست بودوآرزوی مرگ من دوتابچه کوچیک داشتم ویلون شهرغریب این یه قطره ازدریای مشکلاتم بودمیخاستم برم ماموگرافی برای تخلیه البته دکترامیگفتن بارداری معجزه هست برات بخدا قبل ماموگرافی غروب روزقبل بغضم گرفته بودولی گفتم خدایامیدونم تنهام نمیزاری ازت مطمئن هستم صبح قبل ماموگرافی برامون بایدبدی ببری رفتم گفتن بارداری خداشاهده دکتراباورنداشتن بارداریو الان دخترم 11سالش هست ومن دارم زندگی میکنم امیدبخدابزرگترین

بخاطرشوهرت بخاطر روح خودت نت وصل شداینستاکلیپ نگاه کن تاروحیه ات خوب بشه خدابهترین هاروبرات رقم میزن ...

اشکم دراومد عزیزم

خداروشکر چقدر خ شحال شدم

امیدوارم ۱۲۰سال به خوشی و سلامتی زندگی کنی عزیزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشکم دراومد عزیزمخداروشکر چقدر خ شحال شدمامیدوارم ۱۲۰سال به خوشی و سلامتی زندگی کنی عزیزم

مممنونم عزیزامیدوارم خداچنان برات معجزه کنه که جبران تمام اینروزاباشه برات خودت همیشه بگوخدایاازت معجزه بزرگ میخام یه دکتری هست شهرمون اگربرای بچه خاستی بیاپیشش قول میدم بهت اگه 50درصد باشه شانس بارداری برات میکنش صددرصد

مممنونم عزیزامیدوارم خداچنان برات معجزه کنه که جبران تمام اینروزاباشه برات خودت همیشه بگوخدایاازت مع ...

ممنونم عزیزم فعلا باید بیماری جسمی ام باید حل بشه

ولی ممنونم از مهربونیت