ما خوزستانیم معمولا ۹۰درصد مردم برا عروساشون خیلی خرج میکنن انگشتر طلا و دوتا لباس برا محضر و جشن و ارایشگاه و ..با شام و شیرینی مهمون هم دعوت میکنیم .
اره بخدا اخراش کاربرا همینو میگفتن دیدی چ زور ترکوند؟
ببین ی تایمی بامن در گیر بود بعد اون هرچی فوحش میداد من گزارش میزنم یا نی نی یار تگ میکردم هیچی تعلیغ نمیشد بعد من چون فقط گزارش زده بودم میزد توهین ب نی نی یار میگفتم خب بگو چ توهینی میزدم تعلیغ مشکی دیگه مطمعن شدم اخراش بقیه کاربرا هم همنو میگفتن چون ضایع بود دیگه یبارم خود مادر زن فوحش ناموسی داد بعدم گفت هیچکس نتونسته منو تعلیغ کنه تعلیغم نمیشم پارتیم کلفته 😐دیگه علنی شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم والا ولی از برج ۶ دیگ تعلیق شد فک کنم هم نینی یار باشه خیلی مریض بوده 😂
اره خود ناکسش هست
ن بابا هزار تا اکانت داره اینجا هست یکیش گوگولیتونممممم هست ی همچین چیزی مدت پیش دیدمش😂😂😂
وای یبار نی نی یار با پرخاش بهم گفت میبینی اون فوحش میده حق داره تو نباید هیچی بگی سکوت کن رد شو حتی اگه تو هرتاپیکی دیدی تو برو😂😂با پرخاش بخدا قشنگ معبوم بود از پشت اکانت مادر زن رفته نشسته پشت اکانت نی نی یار داره بقیه عقدشو خالی میکنه😂😂
وا عجیبه برام از تنهایی میاییم اینجا و الا چیز خاصی نیس
اولین کسی ک فهمید ماجرا داره من بودم ک گتشو ریختم رو اب شاید 12تا اکانتم بی دلیل نی نی یار تعلیغ مشکی کرد فک من تعلیغ مشکی میزد اکانت میزدم فقط بدونم علت تعلیغی چیه باز همونم مشکی کرد باورت میشه؟