میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خشک من خودم دوس ندارم ولی اره اکثرا میارن ولی من خامه ای میبرم که خودمم بخورم😂😂
نهایت یکی میخوری دیگه زیاد که نمی تونی بخوری یه جوری میگی میارن انگار چند تا می تونی بخوری 😁😁شاید هم نیاورد چیکار میکنی چون بعضی ها نمیارن من یه یار رفتیم خونه خواهر شوهرم شیرینی بردیم خودشون تو خونه داشتن شیرینی از اون آورد از مال خودمون باز نکرد تعارف کرد که گفتیم همین کافیه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هر جور راحتی اگه تعدادشون کمه 2 کیلو خورده نمیشه زیاده معمولا گرون هم هست شرینی اگه برات مهم نیست 2 کیلوی ببر ولی بیشتر از یدونه رو خودت نمیخوری 😆