2777
2789

بستگی داره دفعه اول باشه با دوم

اینکه حدودی بدونم چند نفر تو اون مهمونی ان و ..

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مونده کجا باشه مثلا یه خونه خواهر شوهرم باشع که فقط خودشون هستن یک کیلو ولی خونه مادر شوهرم باشه و همه جمع باشن خب یه کیلو کمه در حد تعداد و یکم بیشتر میگیرم شاید 2 کیلو بشه شاید هم بیشتر چون تعدادشون زیاده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مونده کجا باشه مثلا یه خونه خواهر شوهرم باشع که فقط خودشون هستن یک کیلو ولی خونه مادر شوهرم باشه و ه ...

مهمونی خونه یکی از دوستام

خودم میگم دو کیلو تر بگیرم

مونده توی مهمونی چندنفر باشیم و کسی که براش شیرینی میگیرم کی باشه و مناسبت چیه این فصل خامه ای(میوه ...

اره خامه اب دوس دارم منم و باقلوا

دو کیلو خوبه بنظرم بار اولم هست میرم خونشون

مهمونی خونه یکی از دوستام خودم میگم دو کیلو تر بگیرم

تعداد زیاده ؟تعدادشون کم باشه 2 کیلو زیاده به نظرم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره خامه اب دوس دارم منم و باقلوا دو کیلو خوبه بنظرم بار اولم هست میرم خونشون

اره عالیه دو کیلو

زیاد هم هست

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•