2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مونده کجا باشه مثلا یه خونه خواهر شوهرم باشع که فقط خودشون هستن یک کیلو ولی خونه مادر شوهرم باشه و همه جمع باشن خب یه کیلو کمه در حد تعداد و یکم بیشتر میگیرم شاید 2 کیلو بشه شاید هم بیشتر چون تعدادشون زیاده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مونده کجا باشه مثلا یه خونه خواهر شوهرم باشع که فقط خودشون هستن یک کیلو ولی خونه مادر شوهرم باشه و ه ...

مهمونی خونه یکی از دوستام

خودم میگم دو کیلو تر بگیرم

کاربری دست دو نفره

مونده توی مهمونی چندنفر باشیم و کسی که براش شیرینی میگیرم کی باشه و مناسبت چیه این فصل خامه ای(میوه ...

اره خامه اب دوس دارم منم و باقلوا

دو کیلو خوبه بنظرم بار اولم هست میرم خونشون

کاربری دست دو نفره

مهمونی خونه یکی از دوستام خودم میگم دو کیلو تر بگیرم

تعداد زیاده ؟تعدادشون کم باشه 2 کیلو زیاده به نظرم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره خامه اب دوس دارم منم و باقلوا دو کیلو خوبه بنظرم بار اولم هست میرم خونشون

اره عالیه دو کیلو

زیاد هم هست

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•