2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت باید از پیشمون بری

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 21 پست
من الان دقیقا تو شرایطیم که شما میگید من اگه توش بودم خیلی تلاش میکردم ؛ منم دوست دارم درسم و نمره ه ...

ببین چی حواستو پرت میکنه گوشی تی وی یا چیزای دیگه یا برو کتابخونه این سالها سرنوشت زندگیتو عوض میکنه مامان من میگفت به خودم نمیگرفتم الان به حرفش رسیدم رو کارت ازدواجت سفرات همه چیت تاثیر میذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چی حواستو پرت میکنه گوشی تی وی یا چیزای دیگه یا برو کتابخونه این سالها سرنوشت زندگیتو عوض میکن ...

گوشی حواسمو پرت میکنه ولی اگه نباشه و خاموشش کنمم باز میرم پی ی چیز دیگه ی دفعه میبینم تو حمومم دارم دوش میگیرم همین الانم که دارم تایپ میکنم از ۲ ساعت پیش هزار بار رفتم سر درس هی اومدم بیرون حتی یک خط هم نخوندم

واسه کتابخونه هم نه اوکیه اتاق دارم ساکت هم هست

قبول دارم که تا اخر عمر مدرک تحصیلی مهمه

گوشی حواسمو پرت میکنه ولی اگه نباشه و خاموشش کنمم باز میرم پی ی چیز دیگه ی دفعه میبینم تو حمومم دارم ...

بده گوشیتو مامانت در روز یه ساعت بگیر ازش اوایل سخته ولی عادت میکنی و برنامه ریزی کن من امروز این همه میخونم از این کتاب از این صفحه آزمونای قلمچی هم خوبن مجبور میشی بخونی

بده گوشیتو مامانت در روز یه ساعت بگیر ازش اوایل سخته ولی عادت میکنی و برنامه ریزی کن من امروز این هم ...

همین کارو کردم گوشیمو دادم مامانم خاموش پنجشنبه و جمعه بهم میداد ولی بازم سر درس میرفتم پی ی چیز دیگه یعنس اون موقع فقط گوشی یود اون وقت ۳۰۰ تا وسیله اطرافم بود که سرگرمشون بودم بازم یک کلمه نمیتونستم بخونم و کلا هم همین مشکل پیش فعالی و نقص توجه رو تو تسط داشتم ولی از اون طرفم میگن هوشت بالاست

برنامه ریزیمم عالیه ولی عمل میکنم بهش بازم همین داستانه

هنوز 5 ماااااه مونده

وقت کافیه بخون

حتی وضعیت درسیت داغونه شروع کن بخون

تمام توانتو بذار بخون

بخدا شب کنکور میفهمی 5 ماه کافی بود چقد کار میتونستی داخلش انجام بدی

اصلا از الان به پشت کنکور موندن فکر نکن، روز بعد از کنکور تصمیم میگیری پشت کنکور بمونی یا نه. الان فکرش باشی درس نمیخونی به امید سال بعد. سال بعدم باور کن نمیخونی اگه امسال نخونی.

حتیییی اگه یه درصد پشت کنکور موندی خیلی فرق داره با رتبه نجومی مونده باشی یا با یه رتبهی معقول. تو روحیهت، تو وضعیت درسیت همه چی...

تازه امتحانای نهایی که شصت درصد تاثیر داره که دیگه توی وقت باقیمونده میتونی بترکونیشوووون

اگه خودت هم نمیتونی حتما برو از یه جای مطمئن و خوب مشاور بگیر

وقتی هم نت وصل شد حتما چنل ysf_edu تلگرام رو چک کن، یا /believeyourselfAli

هرچیزی برای کنکور لازم باشه بدونی رو اینا رایگان تو چنلشون گفتن

عاااقلی کن بخون باشه؟

من فقط بخاطر اینکه این حرفا رو به تو بگم عضو نی نی سایت شدم و بعد از این پیام هم میرم😂😭

گوش کن بهم

امیدوارم بترکونی دختر، جوری که خودتم باورت نشه نتیجه رو💅🏻🩷

هنوز 5 ماااااه موندهوقت کافیه بخونحتی وضعیت درسیت داغونه شروع کن بخونتمام توانتو بذار بخونبخدا شب کن ...

صمیم گرفتم با تمام وجودم تلاش کنم بعد از اینکه از کنککور امسال برشتم اونموقع شروع میکنم برای سال بعدش میخونم
تازه به تک تک حرفایی که زدی رسیدم
تلاشمو میکنم
بقیشو میسپرم به همونی که میبینه..
ممنون از حرفایی که بهم زدی و وقت گذاشتی راهنماییم کنی:)

بای بای نی نی سایت " 4 بهمن ۴۰۴ 🎀"