من امسال کنکوری بودم و خونوادم هیچی برام کم نزاشتن از لحاظ امکانات و منتظرن یه رشته تاپ قبول شم توی یه دانشگاه خوب من امسال نتونستم و مطمئنم قبول نمیشم به مامانم گفتم میخوام پشت کنکور بمونم خیلی عصبانی و ناراحت شد گفت که من هیچی قبول نمیشم دیگه و هیچی نمیشم از این به بعد دیگه هوامو نداره و باید هرچی اوردم برم حق داره ناراحت شه ولی این همه ادم پشت کنکور موندن و پای ارزوهاشون وایسادن و بعدش قبول شدن این رفتارو باهاشون داشتن؟ توی خونمون احساس قریبی میکنم همه ازم بدشون میاد فقط بخاطر اینکه قراره پشت کنکور بمونم دیگه خستم دلم میخواد بمیرم:)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه برگردم سن تو کتاب و قورت میدم خودمو با درس خفه میکنم اینو وقتی میفهمی که سنت میره بالا همه چی وا ...
من الان دقیقا تو شرایطیم که شما میگید من اگه توش بودم خیلی تلاش میکردم ؛ منم دوست دارم درسم و نمره هام خیلی خوب باشن و همش سرم تو کتاب باشه ولی نمیشه به هیچ وجه تمرکز ندارم و بخونم انگار دارم به ی جسم نگاه میکنم و یک کلمشو نمیفهمم با اینکه هوشم خوبه