2777
2789
عنوان

حالم گرفته

239 بازدید | 16 پست

ما الان هفت ماهه با شوهرم خونه پدرم زندگی میکنیم،کل این مدت یه سرویس خواب گرفته دوماه پیش چک داده برای چند روز دیگه،سه میلیون،امروز میگه تا الان دویست تومن جمع کردم!!!! آرایشگره،هر دفعه از کنار مغازهش رد میشم پر مشتری،کم کم روزی صد تومن در مياره،خرجی ما با بابامه،اونوقت این چرا دروغ میگه،بهش گفتم دروغ نگو انقدر،میگه بقران دویست بیشتر ندارم!!!! ميگم زودتر خونه پیدا کن بریم بابام بیشتر ازین نميتونه خرج مارو بده میگه مگه منو تو چقدر اینجا خرجمونه؟!!!! انقدر رو داره

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو نداره دوست عزیز شما پرروش کردی ..رفتی خونه بابات باهاش زندگی میکنی و از اول مشخص نکردی خرجتونو همینجوری بابات خرج داده هر کسی ام باشه اینطوری بهش بیشتر خوش میگذره

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

چرا نرفتی خونه مادر شوهرت؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دوماد سر خونه.... تازه کجاشو دیدی  اخرشم قهر میکنه میره کلی ام دلخور میشه از پدرت این خط این ...

جواب شما نباشه بیخود کرده، بهش گفتم پیگیر خونه باش وگرنه کلا میذارم میرم تنها ک تا عمر داری بگردی دنبالم،گفت باشه میسپرم چند جا که پیدا کنن 

...