2777
2789
عنوان

شربت موتیلیوم واسه ریفلاکس

32983 بازدید | 83 پست

سلام خانوما 

دخترم ریفلاکس داره دکتر بهش موتیلیوم داده کیا ازش داسه نینیاشون استفا ه کردن تاثیر داره ب خدا دگ خسته شدم همش بالا میاره شیر خودمم میخوره سه تاهم دکتر عوض کردم!

مامان بزرگم با چن تا خانوم مسن دگ‌میگن بچه بالا میاره و این ک بالا میاره خوبه! عتقادات قدیمی نمیدونم باور کنم یا نه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیرخشک ببلاک ای اردادم باشیرخودم ده دقیقه ای دیگه بالانیاورد،یه قطره هم دکترنوشت خوب بودولی اسمش ...

من شیر خودمو میدم ب دکتتر گفتم شیر خشک بده گفت ب هیچ عنوان شیر خودت و قطع نکن

وای پسر منم رفلاکس شدید داره.امپرازول و رانیتیدین تاثیر نداشتن.همه اون نکاتم واسه پیشگیری از رفلاکس رعایت میکنم ولی همچنان رفلاکس داره‌

الان قرص نکسیوم پیدا میشه؟

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
منم پسرم رفلاکس داشت ، اگه وزن گیریش خوبه نگزان نباش بر طرف میشه، من خداروشکر شش ماهه برطرف شد، شزبت ...

بله وزنش خوبه فک کنم الان ۵۰ روزشه ۵ کیلو دکتر گفت خوبه رانیتیدین میدادم جواب نمیداد

وای پسر منم رفلاکس شدید داره.امپرازول و رانیتیدین تاثیر نداشتن.همه اون نکاتم واسه پیشگیری از رفلاکس ...

فک‌کنم هیچی تاثیر ندا ه ب قول قدیمیا باید بالا بیاره و گریع کنه تا بزرگ شه واقعا دگ خسته شدم

فک‌کنم هیچی تاثیر ندا ه ب قول قدیمیا باید بالا بیاره و گریع کنه تا بزرگ شه واقعا دگ خسته شدم

یغما جان پسر من تا وقتی خوب وزن میگرفت نگرتن نبودم.تا دو ماهگی حتی بیشنر از حد معمول هم وزن گرفته بود.ولی از ۲ماهگی تا ۴ماهگی فقط نیم کیلو اضافه کرده.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

پسرمنم۵۴روزشه و ریفلاکس داره عزیزم..برامنم بالامیاره من نکسیوم دادم خیلی بهترشده کمتربیقراری میکنه ولی بالااوردن کمترشده و رفع نشده.خیلی موضوع کلافه کننده یی خیلی درکت میکنم😢😢😢😢بیقراری ام میکنه نی نی تون یافقط بالااوردنه مشکل؟اگه فقط اینه باتوجه ب اینکه وزن گرفته نگران کننده نیس عزیزم

علی و عسل زیبای مامان♥