2777
2789
عنوان

رژیما بیاین

101 بازدید | 15 پست

هر برنامه کالری شمار نصب میکنم میگه روزی 1780 کالری باید غذا بخورم

ولی کاربرا میگن زیاده باید کمتر بخورم

خب من الان چیکار کنم مگه میشه همه برنامه ها اشتباه بگن؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

(*^¬^*) وقتی تو برنامه وارد میکنی چه وزنی مد نظرت هست ک بهش برسی با توجه به همون میگه روزانه چقد کالری دریافتی باید داشته باشی

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

بستگی داره با چه سرعتی بخوابد وزن کم کنید هرچی میزان کالری کمتر روند کاهش وزن سریع تر البته به خیلی عوامل دیگه هم مربوطه ، خیلی درگیر کالری نشید مهم نوع غذا، ورزش و میزان سوخت و ساز و متابولیسم بدنه

نخیر. کاربرها نه علمش رو دارن نه هیچی صرفا شما و متابولیسمتونرو نابود میکنن. به حرف اپلیکیشن گوش بدید اگه میخواید اصولی باشه. من از تجربیات کاهشم تاپیک زدم میتونی بخونی شاید کمکت کرد

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

چون برنامه تا اشتراک مخرب کالری لاغری بهت نمیده همینجوری یک چیزی میزنه

این برای تثبیته

برای کاهش سرچ کن محاسبه میکنه برات سایت مثلا من ۱۳۰۰یا ۱۴۰۰کاهشمه

همون مقدار و بخور

65 کیلو هستم زدم میخوام 55 بشم

(*^¬^*) من خودم برنامه زیره دارم اوکیه

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

خب من برنامه مانکن دارن

طبق متابولیسم و فعالیت روزانه بهت میگه که باید چقدر کالری استفاده کنی تا تو همین وزن بمونی

ولی به طور کلی برای یک کیلو کاهش وزن در هفته باید هزارتا کمتر از اون بخوری و برای نیم کیلو ۵۰۰ تا کمتر

کلا هم یادت باشه کالریتو کمتر از ۱۲۰۰,۱۳۰۰ تا نکنی عوارض داره

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
منم دارم چون گفتن اشتباه گفته فکر کردم واقعا برنامش الکیه کرفس و فیتو نصب کردم که اوناهم همین کالری ...

(*^¬^*) نه عزیزم درسته