2777
2789
عنوان

خالم رد داده

256 بازدید | 12 پست

انقددد میشینه اخبار منفی نگاه میکنه پرونده های تجاوز و..اینارو میبینهههه که رد داده بنده خدا قشنگگ

من ازش دورم همش فک میکنه یه بلایی سرم میاد اگه برم بیرون یا..برا بچه هاشم همینه یه پسر۲۱ساله داره همشش خونست نه دوستی داره نه بیرون میره نه درس میخونه هیچیی

بعدم میگه من ازشیوه تربیتم خیلی راضیم خیالم راحته ک بلایی سر بچه هام نمیاد🫤

گفتم دست تو نیست ک یه سری چیزا پسرت باید بره تو اجتماع و بزرگ شه پسرش عین بچه۱۴ساله هاس رفتارش معاشرت بلد نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خاله هامو ۷ ساله ندیدم🤣🤣🤣🤣 و کل فامیلو خداروشکرررر🤲🤲🤲🤲

دبیرستانی وارد تاپیکام نشه خسته شدم از بچه مچه های توی نی نی سایت😭 طرف میاد نصیحتمون میکنه اخر میبینیم ۱۴ سالشه😭

وااای پسرشو چجوری کنترل کرده ک تو خونه بمونهذاره ی بی عرضه بار میاره ک قراره تا ابد ور دل خودش یمونه

پسرش خودش نمیره بیرون هیچچ دوستی نداره خالم طلاق گرفته حتی نون خونم خالم میگیره این هیچچچ کاری نمیکنه

پسرش خودش نمیره بیرون هیچچ دوستی نداره خالم طلاق گرفته حتی نون خونم خالم میگیره این هیچچچ کاری نمیکن ...

وااای یکم مامانت بگو حرف بزنه باهاس

الان نسل ارتباط و ارتباطاته

بدبخت پسرخالت

دست راستت زیر سرم

من خودم دیگه نرفتم همش درسو بهونه کردم

دبیرستانی وارد تاپیکام نشه خسته شدم از بچه مچه های توی نی نی سایت😭 طرف میاد نصیحتمون میکنه اخر میبینیم ۱۴ سالشه😭