2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

4934 بازدید | 164 پست

خانوما من کلا همه زندگیم بر اساس بی عقلی و رفتارهای اشتباه و بچگانه اس از پایه اش و هرچی هم سعی میکنم فکرم سمت چیزای مثبت بره دست خودم نیست همش فکر بد میکنم، شوهر من منو نمیخواد و دوسم نداره خدا بزنه تو کمرش تموم این مدت ک باهام زندگی کرده اصلا دوسم نداشت و هیچوقت ازش محبت واقعی ندیدم و هم من مقصرم هم اون، اوت تقصیرش اینه که با زندگی و عمر من بازی کرد و نرفت منم چون خر بودم و کنارش موندم درحالیکه علنا میدیدم دوسم نداره و منو نمیخواد

یبارم تا پای طلاق رفتیم میخواستم مهریه مو حلال کنم اصرار کرد که برگردم الان میگه اصرارم از سر دلسوزی بوده و دست خودم نبوده خجالت کشیدم از اینکه خواستم طلاقت بدم😐و کلا فکر کردم تو قبول نمیکنی گفتم بزار یه اصراری بکنم فردا نکن همینجوری طلاقش داد رفت

خلاصه که منه احمق بعد یکسال قهر برگشتم و ناخواسته باردار شدم بخدا قسم به جون خود بچم، ناخواسته بود این بارداری چون من تنبلی تخمدان داشتم درمانش هم نکرده بودم چون بارها بدون هیچ روش جلوگیری باردار نمیشدم اندازه فولیکولم ۳ و ۴ بود!!

وگرنه بخدا من اصلا قصد بچه آوردن نداشتم خوشم نمیومد از بچه، و اون زمان وقتی متوجه شدم باردارم هم من هم شوهرم میخواستیم سقطش کنیم چون شوهرم همون بود تغییر نکرده بود خیانتکار هم شده بود و دیگه اصلا منو نمیخواست کاملا سرد شده بود، بخدا روز اول خوب بود از روزای بعدش انگار که جادوش کرده باشن به شدت ازم دوری میکرد هرچند منم رفتارم بد بود ها غر میزدم همش و ....

اما سقط نکردیم بچه رو قرص هم خریده بودم اما دلم نیومد 😭😭الان دخترم سه سالشه تمام این سه چهار سال خیانت دیدم بی مهری دیدم خونه نمیومد دستم بهم نمیزد رابطه نداشتیم اگه داشتیم ماهی یکبار دوبار یا حتی کمتر اونم با اکراه میومد اصلا شوقی نداشت و دوسال پیش بهم ی خیانتی کرد که همه شهر فهمیدن با یه زن مطلقه رابطه داشت تا یکسال اون زنه هم همش مینشست زیر پاش ازم متنفر تر شد، خلاصه بردمش پیش مشاور هزارتا راه و روش ک دیگه یکسال هست که خیانت نمیکنه اما همش میگه طلاق بگیریم مهریه تو میدم هرجور بخوای فقط جدا بشیم من بهت حسی ندارم نمیتونم باهات زندگی کنم انگار تو زندانم🥲

الانم فکر کنم یکی دو ماهه تحت نظر مشاوریم رفتارش بهتر شد باهام اما همچنان حسی بهم ندارع مشاور هم کاری از دستش برنمیاد در اون مورد متاسفانه

شوهر من اعتقادی ب زیارت و اینا نداشت اما یبار خواهرش گفت امام رضا واقعا آدمو حاجت روا میکنه بعد گفت پاشو بریم مشهد که اونجا دعا کنیم زندگیمون درست شه بهت علاقه مند شم رفتیم اما فایده ای نداشت انگار 🥲

ذهنم به هم ریختس آشفته اس نابودم نابود

حالا فکر نکنید منم ی آدم بی تقصیر و معصوم بودم ها یه زن خوب و تمیز و خوش اخلاق و عالی نبودم یه خطایی هم کردم در گذشته در کل گفتیم بدونید همچین بی تقصیر نبودم

الانم موندنم بخاطر بچمه بارها عزممو جزم کردم برم طلاق بگیرم یاد بچم افتادم پشیمون شدم😭چون اصلا نمیخوام بچه طلاق بشه

از طرفی میگم این زندگی تهش جداییه بهتر زودتر برم اما باز میگم تا بچم بزرگ میشه یکم صبر کنم

بعد از خیانت مجددش ب شدت میترسم 😭 و تا الان رفتار مشکوکی ازش ندیدم اما یهو از دیشب بهش مشکوک شدم ب دلایلی بخاطر حرف یه آدم دیگه البته وگرنه خودش مشکوک نیست مثل همیشه اس

اما دوری میکنه ازم ولی شواهدی ندیدم که خیانتو ثابت کنه بنظرتون کامل پیگیرش بشم ببینم خیانت میکنه یا نه؟

من که فعلا باید بمونم بنظرتون بدونم با کسیه برام بهتره یا کور و کر باشم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو این زندگی موندی که چی ؟ خیانت میکنه ، دوستت نداره، همه هم خیانتشو فهمیده بودنالانم فکر نکن ک ...

جای من نیستی خواهر نمیدونی

بچمو نمیتونم رها کنم نمیتونم 😭

حالم خیلی خرابه خودمم تکلیفم با خودم مشخص نیست

ضرر زندگی ای که زن و شوهر تو اون زندگی به همدیگه خیانت کنن، از ضرر طلاق گرفتن واسه بچه خیلی خیلی بیشتره. ینی ضرر طلاق کمتره.

اون بچه محیط سالم، پدر و مادر سالم و پاک و آرامش و شادی میخواد. و آدم خیانتکار مثل سم مهلک روح و روان بچه رو نابود میکنه. دیگه خودت میدونی.

دونستنش چه فایده ای داره؟

شما اینهمه دیدی و موندی

درصمن اگه قصدت طلاق باشه واقعن انجامش میدی

وگرنه بچه از الان بیپدر باشه بهتر ازینکه تو محیط سمی بدون محبت و احترام و عاطفه بزرگ شه و در نهایت دور از دخترت اونم بشه مثه خودت

چون بچه الکو برداریش از پدرمادره

الان که میگه مهریتو میدم

قبلو کن

بگیر و زندکی خودتو دخترتو بساز

و انقدرم خودتو گول نزن

شما رفتارای اشنباهتو جبران کنی و بهش بگی تغییر کردی و رفتارات واقعا باهاش تغییر کنه به نظرت ممکنه حسش عوض شه؟ چون حس میکنم ادم خوبی هستی و اشتباه های خودتم قبول داری و از طرفی قوی هم هستی. میگم شاید رفتار تو هم باهاش تغییر کنه اونم نظزش کم کم برگرده و دلگرم بشه ب زندگی

دیگه مشاورم نتونسته زندگیتو درست کنه موندن چه فایده ای داره

آخه من نه شاغلم ن قراره درس بخونم نه حتی قراره برم سر کاری طلاق بگیرم قراره برم بشینم خونه بابام گفتم حداقل ظاهر این زندگی حفظ بشه بخاطر بچم بمونم بالای سرش تا ببینم خدا برام چی میخواد🥲

جای من نیستی خواهر نمیدونی بچمو نمیتونم رها کنم نمیتونم 😭حالم خیلی خرابه خودمم تکلیفم با خودم مشخص ...

از کجا میدونی جای تو نیستم یا نبودم یا نمیفهمم موقعیتت رو ؟

بچتو رها نکن با خودت ببر

اونم از خداشه بده بچه رو بهت

بچه هیچی خودت تا کی میخوای کنار کسی زندگی کنی که خیانت کرده و دوست نداره؟

چجوری بعدا میتونی اون بچه. رو خوشبخت کنی وقتی خودت خوشبخت نیستی

و خیلی مسائل دیگه

شما رفتارای اشنباهتو جبران کنی و بهش بگی تغییر کردی و رفتارات واقعا باهاش تغییر کنه به نظرت ممکنه حس ...

عزیزم اون کلا اگه هم بهانه ای بیاره بگه فلان رفتارت بده همش بهانه اس از ته دلش منو نمیخواد هرچی ام من خوب باشم اون دیگه منو نمیخواد