2777
2789
تا آخر سال کسی نمیاد فروردین از یکی خوشت میاد اونم از توهمو اتفاقی توی خیابون یا کلاسی چیزی میبینیدق ...

جیگر میشه به منم همین نیتو جواب بدی چجور ادمیه کی میاد چجوری باهاش اشنا میشم؟

زندگی غیرقابل توصیفه بی رحم و کثیف…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا آخر سال کسی نمیاد فروردین از یکی خوشت میاد اونم از توهمو اتفاقی توی خیابون یا کلاسی چیزی میبینیدق ...

وایییی مرسی عشقممم🥹🥹🫂🫂

کاش همین پایدار بشه حوصله شکست ندارم واقعا

وایییی مرسی عشقممم🥹🥹🫂🫂کاش همین پایدار بشه حوصله شکست ندارم واقعا

فداتشم فقط یکم جدی باش سر اینی که گفتم میاد

رابطتتون پایداره ولی جدی نیست منظورم بحث ازدواج و اینا چون یکم اوضاع مالیش خوب نیست درحال تلاشه

جیگر میشه به منم همین نیتو جواب بدی چجور ادمیه کی میاد چجوری باهاش اشنا میشم؟

اولای بهمن یا اخراش یکی میاد

از طریق گوشی آشنا میشین اون اول نخ میده و فالو میکنه و از راه دوره ولی اوضاع مالیش خوبه

فداتشم فقط یکم جدی باش سر اینی که گفتم میاد رابطتتون پایداره ولی جدی نیست منظورم بحث ازدواج و اینا چ ...

برا منم میگیری؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اولای بهمن یا اخراش یکی میاداز طریق گوشی آشنا میشین اون اول نخ میده و فالو میکنه و از راه دوره ولی ا ...

ایشالا بهت شیرینی تحققشو بدم😂😂😍❤️

زندگی غیرقابل توصیفه بی رحم و کثیف…