۱۸ماهشه هرکی زنگ بزنه گوشی رو میگیره بیکاربشیم همش گازم میگیره موهامومیکشه امروز دیگه مغزمو نابود کرد نزدیک بود خودزنی کنم چطور بچه دوممیارید با وجود بچه های شیطونتون
بعضیا بچه بزرگ میشه اذیتاش یادشون میره ولی من فراموشکار نیستم یادم نمیره از دوسالگی چقدر الکی گریه میکرد روزگارمو سیاه کرد😂😂
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
زمان بارداری دکتر چه قرص هایی بهت داده بود من بعضی خانم ها دیدم بچشون خیلی نرمال ساکته پرسیدم گفتن ما بیشتر داروهایی یا همه داروهایی که دکتر گفت نخوردیم
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا