ما یه معلمی داریم ( بی شرف ) معلم ریاضیمونه بعد خانوم رفته پیکر تراشی دو سه ماه نیومده مدرسه و هول هولکی فقط یچی بلغور کرده درس داده ،بعدشم امروز (ریاضی نداشتیم ) اومده سر کلاس ما نشسته گفته میخوام امروز تدریس کنم ماهم کتاب نداشتیم حتی روزی نبود درسامون احتیاج به دفتر داشته باشه که لااقل
توی دفتر بنویسیم
اومده نشسته بعد ما بهش اول محترمانه گفتیم خانم خواهش میکنیم زنگ خودتون تشریف بیارید و الان برین بیرون و بعدش شروع کرد نصیحت کردن ما که یعنی چی که من برم بیرون و اینا بعدش محترمانه گفتیم ما امروز ریاضی نداشتیم و نه دفتر آوردیمو نه کتاب شروع کرد غر غر کردن که چرا نیاوردین و اینا بعدش گفتیم نمیخوایم امروز شما تدریس کنین و اینم که پرو شروع کرد گفت که درس و شروع کنه و گفت دفتراتونو دربیارید و بعد ما هم شروع کردیم فوش دادن تو صورتش فوشای ترکی هم که خیلی ناجوره یکی گف.
(چون طلاق گرفته) پدرسک معلوم نیس واسه کدوم گوسفندی رفتی پیکر تراشی دو ماه رفتی الان داری میای؟
بعد یکی دیگه گف دو ماه رفتی پیکر تراشی واسه مشتریات؟
دوستمم گف معلوم نیس با پول کدوم یکی از ج*ن*د*ه
گیات رفتی پیکر تراشی
بعدش پرو پرو رفته بود مدیر رو صدا کرد و مدیر هم هرچی تونس به ما گف ما یه معلم عربی داریم داشت به کلاس هفتمیا ضمیر هارو درس میداد چون سروصدا صدای جیغ و دادمون بلند شده بود اومد کلاس ما ببینه چیشده بعد اومد کلاس و رو به معلم ریاضیمون کرد گف بیا برو از کلاس گمشو بیرون اعصاب همرو خورد کردی بیا برو بیرون بچه ها راس میگن وظیفه ی تو بوده باید به وقتش میومدی و بعد مدیر و معلم ریاضیمونو از کلاس بیرون کرد و نشست برا حرف زد و اروممون کرد و گفت هیچوقت زیر بار حرف زور نرین حتی گف همیشه پشت هم باشین و اینا و بعدش رفت و خانم فرهنگ و هنرمون اومد و نشست به ما گفت آفرین بچه ها آفرین کیف کردم مرسی (چون از خانم ریاضی ما که اکبر نامی باشد خیلی بدش میاد ) و بعدش مستمری و نمره ی پایان ترم هممون رو بیست داد و خانم ریاضی مونم الان از کو*نش داره دود بلند میشه به نظرتون با ما لج نکنه نمرمونو کم بده؟؟