2777
2789
عنوان

جنجالی ترین دعوا خشکش زد 😂

377 بازدید | 32 پست

ما یه معلمی داریم ( بی شرف ) معلم ریاضیمونه بعد خانوم رفته پیکر تراشی دو سه ماه نیومده مدرسه و هول هولکی فقط یچی بلغور کرده درس داده ،بعدشم امروز (ریاضی نداشتیم ) اومده سر کلاس ما نشسته گفته میخوام امروز تدریس کنم ماهم کتاب نداشتیم حتی روزی نبود درسامون احتیاج به دفتر داشته باشه که لااقل

توی دفتر بنویسیم

اومده نشسته بعد ما بهش اول محترمانه گفتیم خانم خواهش میکنیم زنگ خودتون تشریف بیارید و الان برین بیرون و بعدش شروع کرد نصیحت کردن ما که یعنی چی که من برم بیرون و اینا بعدش محترمانه گفتیم ما امروز ریاضی نداشتیم و نه دفتر آوردیمو نه کتاب شروع کرد غر غر کردن که چرا نیاوردین و اینا بعدش گفتیم نمیخوایم امروز شما تدریس کنین و اینم که پرو شروع کرد گفت که درس و شروع کنه و گفت دفتراتونو دربیارید و بعد ما هم شروع کردیم فوش دادن تو صورتش فوشای ترکی هم که خیلی ناجوره یکی گف.

(چون طلاق گرفته) پدرسک معلوم نیس واسه کدوم گوسفندی رفتی پیکر تراشی دو ماه رفتی الان داری میای؟

بعد یکی دیگه گف دو ماه رفتی پیکر تراشی واسه مشتریات؟

دوستمم گف معلوم نیس با پول کدوم یکی از ج*ن*د*ه

گیات رفتی پیکر تراشی

بعدش پرو پرو رفته بود مدیر رو صدا کرد و مدیر هم هرچی تونس به ما گف ما یه معلم عربی داریم داشت به کلاس هفتمیا ضمیر هارو درس میداد چون سروصدا صدای جیغ و دادمون بلند شده بود اومد کلاس ما ببینه چیشده بعد اومد کلاس و رو به معلم ریاضیمون کرد گف بیا برو از کلاس گمشو بیرون اعصاب همرو خورد کردی بیا برو بیرون بچه ها راس میگن وظیفه ی تو بوده باید به وقتش میومدی و بعد مدیر و معلم ریاضیمونو از کلاس بیرون کرد و نشست برا حرف زد و اروممون کرد و گفت هیچوقت زیر بار حرف زور نرین حتی گف همیشه پشت هم باشین و اینا و بعدش رفت و خانم فرهنگ و هنرمون اومد و نشست به ما گفت آفرین بچه ها آفرین کیف کردم مرسی (چون از خانم ریاضی ما که اکبر نامی باشد خیلی بدش میاد ) و بعدش مستمری و نمره ی پایان ترم هممون رو بیست داد و خانم ریاضی مونم الان از کو*نش داره دود بلند میشه به نظرتون با ما لج نکنه نمرمونو کم بده؟؟

😐😐😐😐😐😐😐

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه ترکم خجالت زده م کردی!!

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چقدر تفکراتتون وحشتناکه

واسه مشتریاش پیکر تراشی کرده؟؟؟

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

خاک بر سر یک یک اون دانش اموزا

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، نه جایی بخاطرم تعطیل میشود، نه در اخبار حرفی زده میشود، نه خیابانی بسته میشود و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود ، تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود و پدرم کمی شکسته تر... اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسپاری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود... راستی عشقم را بگو ، او هم باخنده هایش در آغوش دیگری،مرا ازیاد میبرد... من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد .... و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند من میمانم و خدا،با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...

متاسفم براتون

هرچی هم باشه نباید اون حرفا رو بهش میزدین

یا تاپیکت فیکه یا کلا ادمای بی فرهنگی هستین

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

به عنوان یک دبیر

اگر جای معلمتون بودم تا ته اخراج شدنتون میرفتم

نه به خاطر اینکه زیر حرف بار زور نرفتید

چون بی ادبی کردید، توهین کردید

خدایاشکرت که هر چی بفروشیم وطن نمی فروشیم💝🧕🏻یه خانم معلم دهه هشتادی