ماریلین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 93 عنوان میگرن 66 بازدید | 6 پست بچه ها بیاین راه حل درمان میگرنتونو بگین بلکه به هم کمک کرده باشیمالبته راهی که جواب گرفته باشیداو مدل میگرنتونم بگید 1404/10/27 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
midnightbloom عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 224 زیاد آب خوردن، قهوه خوردن در ابتدای شروع سردرد، گاهی اوقات یکم نمک خوردن اینا راه های اولیه برای شروع میگرن و میگرن معمولی جواب میده ولی وقتی خیلی شدید میشه هیچ کاری نمیشه کرد حتی مسکن برام جواب نمیده
unknown_galexy عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 402 من یبار کرانچی فلفلی خوردم دردش متوقف شدشاید فلفل کمک کننده باشه نمیدونم🤷🏻♀
ماریلین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 93 من یبار کرانچی فلفلی خوردم دردش متوقف شدشاید فلفل کمک کننده باشه نمیدونم🤷🏻♀ من اگه ادویه های تند و بودار بوخورم شروع میشه میگرنم 🥲
ماریلین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 93 زیاد آب خوردن، قهوه خوردن در ابتدای شروع سردرد، گاهی اوقات یکم نمک خوردن اینا راه های اولیه برای شرو ... اگه میتونستم آب بوخورم کلا زندگیم متحول میشد، میخوام دو قلپ آب بوخورم انگار دارن بهم زهرمار میدن، نمیدونم چرا اصلا نمیتونم آب بوخورم
midnightbloom عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 224 اگه میتونستم آب بوخورم کلا زندگیم متحول میشد، میخوام دو قلپ آب بوخورم انگار دارن بهم زهرمار میدن، نم ... منم همینجوری ام ولی شیشه آب رو میذارم دم دستم وقتی غرق کارم و متوجه نیستم میخورم اگر دم دست باشه ناخودآگاه تموم میشه