2777
2789
عنوان

چرک واژینال

201 بازدید | 16 پست

با چی خوب میشه 😩

دوشیزه ام ، بانو نیستم

دکترم میرم

بهداست شخصیمو مراعات میکنم

ش.ورت رو هر روز میشورم ( روزی یه بار ، تابستونا دوبار )

موقع حمام با شامپو بچه ( برند های مختلف ) میشورم

۲ سالیم میشه که کامل دستمال توالت و دستمال کاغذی رو قطع کردم

دود عنبر نساء مونده فقط ( چند سال پیش دو سری انجام دادم ، خیلی چرکمو زیاد کرد ، به آبجیم گفتم زیاد شده گفت زیاد نشده بلکه چرکاتو ریخت بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتی؟شاید ترشحات طبیعی بدنته

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دود عنبر نسا عامل عفونته آخه کدوم احمقی اولین بار گفت دود عن خر که معدن میکروب و باکتری و آلودگی و کثافته میتونه درمان عفونت باشه

نکن اینکارو شاملو بچه هم نزن ph شو بهم میزنه باید ژل شست شو بگیری که تنظیم باشه ph اش

درمان قطعی

همون عنبر نسا و نپوشیدن شورت حداقل زمانی ک تو خونه هستی

شستن زیاد با هر شوینده ای فقط باعث تحریک بیشتر میشه

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

دود عنبر نسا عامل عفونته آخه کدوم احمقی اولین بار گفت دود عن خر که معدن میکروب و باکتری و آلودگی و ک ...

منم بی اعتقاد و از سر ناچاری انجام دادم ( پشگل الاغ شیر ده بود از یه ده برام فرستادن )

آخه پس چرا چرکا رو ریخت ( ببخسید کع دستم پر چرک بود : شبیه رشته های رو شوی که کیسه میکشی در میاد ، اون شکلی بود ] بعدش خوب خوب سدما ، دکلاده ۱۷ ماه بعدش شروع شد ، فعلاً با استحمتم هفته ی ۳ بار و شامپو بچه و ش.ورت اتو کشیده میگذرونم

منم بی اعتقاد و از سر ناچاری انجام دادم ( پشگل الاغ شیر ده بود از یه ده برام فرستادن ) آخه پس چرا چ ...

۳ بار شامپو زدن زیاده هفته یه بار اونم ژل شست و شو

اون عنبر نسا هم بریز دور بره

ولی الان برو متخصص زنان توضیح بده یا میگه طبیعیه یا بهت دارو و پماد میده درمان که شدی میتونی روتین جدید شروع کنی

دکتر رفتی؟شاید ترشحات طبیعی بدنته

ترشحات که هست

بله تحت درمانم ، چون باکرم داروهای استعمال داخلی نمیده ، فقط قرص جلوگیری میده و قرصای هورمونی که موقت بودن ، آزمایشام و سونوهامم کاملاً نرمال بود

۳ بار شامپو زدن زیاده هفته یه بار اونم ژل شست و شواون عنبر نسا هم بریز دور برهولی الان برو متخصص زنا ...

چشم

عنبر نسا سااها پیش دو سه بار بود بعدش دبگه انجتم ندادم ( نمیدونم بی فاقده س یا چی ، میکروب داره یا خودش گند زداس ، من له خاطر سخت بودنش دیگه انجتم ندادم

ترشحات که هست بله تحت درمانم ، چون باکرم داروهای استعمال داخلی نمیده ، فقط قرص جلوگیری میده و قرصای ...

سعی کن زیاد از اون قرصا نخوری....بعضیا به طور طبیعی ترشحاتشون زیاده...البته مقدار ترشحات در طول چرخه هم تغییر میکنه...هم مقدارش هم غلظت و ایناش....اگه سوزش و خارش و درد لگن نداری یا بوی بد نمیده ترشحاتت ممکنه طبیعی باشه و اصلا عفونت نباشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.