2777
2789
عنوان

چرک واژینال

201 بازدید | 16 پست

با چی خوب میشه 😩

دوشیزه ام ، بانو نیستم

دکترم میرم

بهداست شخصیمو مراعات میکنم

ش.ورت رو هر روز میشورم ( روزی یه بار ، تابستونا دوبار )

موقع حمام با شامپو بچه ( برند های مختلف ) میشورم

۲ سالیم میشه که کامل دستمال توالت و دستمال کاغذی رو قطع کردم

دود عنبر نساء مونده فقط ( چند سال پیش دو سری انجام دادم ، خیلی چرکمو زیاد کرد ، به آبجیم گفتم زیاد شده گفت زیاد نشده بلکه چرکاتو ریخت بیرون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتی؟شاید ترشحات طبیعی بدنته

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دود عنبر نسا عامل عفونته آخه کدوم احمقی اولین بار گفت دود عن خر که معدن میکروب و باکتری و آلودگی و کثافته میتونه درمان عفونت باشه

نکن اینکارو شاملو بچه هم نزن ph شو بهم میزنه باید ژل شست شو بگیری که تنظیم باشه ph اش

درمان قطعی

همون عنبر نسا و نپوشیدن شورت حداقل زمانی ک تو خونه هستی

شستن زیاد با هر شوینده ای فقط باعث تحریک بیشتر میشه

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

دود عنبر نسا عامل عفونته آخه کدوم احمقی اولین بار گفت دود عن خر که معدن میکروب و باکتری و آلودگی و ک ...

منم بی اعتقاد و از سر ناچاری انجام دادم ( پشگل الاغ شیر ده بود از یه ده برام فرستادن )

آخه پس چرا چرکا رو ریخت ( ببخسید کع دستم پر چرک بود : شبیه رشته های رو شوی که کیسه میکشی در میاد ، اون شکلی بود ] بعدش خوب خوب سدما ، دکلاده ۱۷ ماه بعدش شروع شد ، فعلاً با استحمتم هفته ی ۳ بار و شامپو بچه و ش.ورت اتو کشیده میگذرونم

منم بی اعتقاد و از سر ناچاری انجام دادم ( پشگل الاغ شیر ده بود از یه ده برام فرستادن ) آخه پس چرا چ ...

۳ بار شامپو زدن زیاده هفته یه بار اونم ژل شست و شو

اون عنبر نسا هم بریز دور بره

ولی الان برو متخصص زنان توضیح بده یا میگه طبیعیه یا بهت دارو و پماد میده درمان که شدی میتونی روتین جدید شروع کنی

دکتر رفتی؟شاید ترشحات طبیعی بدنته

ترشحات که هست

بله تحت درمانم ، چون باکرم داروهای استعمال داخلی نمیده ، فقط قرص جلوگیری میده و قرصای هورمونی که موقت بودن ، آزمایشام و سونوهامم کاملاً نرمال بود

۳ بار شامپو زدن زیاده هفته یه بار اونم ژل شست و شواون عنبر نسا هم بریز دور برهولی الان برو متخصص زنا ...

چشم

عنبر نسا سااها پیش دو سه بار بود بعدش دبگه انجتم ندادم ( نمیدونم بی فاقده س یا چی ، میکروب داره یا خودش گند زداس ، من له خاطر سخت بودنش دیگه انجتم ندادم

ترشحات که هست بله تحت درمانم ، چون باکرم داروهای استعمال داخلی نمیده ، فقط قرص جلوگیری میده و قرصای ...

سعی کن زیاد از اون قرصا نخوری....بعضیا به طور طبیعی ترشحاتشون زیاده...البته مقدار ترشحات در طول چرخه هم تغییر میکنه...هم مقدارش هم غلظت و ایناش....اگه سوزش و خارش و درد لگن نداری یا بوی بد نمیده ترشحاتت ممکنه طبیعی باشه و اصلا عفونت نباشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.