2821
2789
عنوان

تزریق فیلر

297 بازدید | 46 پست

سلام دوستان من دو روز پیش ژل چانه تزریق کردم برند اینووسنس خیلی درد داشتم😓 نمیتونم صحبت کنم کبود شده و ورم داره

از طرفی احساس میکنم زشت شدم و الان پشیمونم

چونه ام وسطش یه گودی داشت میخواستم بیشتر اون پر بشه اما فکر میکنم بهم نمیاد الان🤦♀️

شما تجربه ای دارید؟ بهتر میشه یعنی ورمش بره؟

اره کلا نصف میشه وقتی ورمش بخوابه

@دخترخوشخنده اسی هم مثل تو

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سوال منممیشه جواب بدید؟نصف سیسی از ژلمو زدم بقیشو آوردم خونه بعدا بزنم.شما نمیدونید تا چندوقت میشه ژل باز شده رو نگهش داشت؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

ممنونم عزیزم چقدر طول میکشه بره؟حرف زدن هم برام سخته🤦♀️

یه هفته شده؟

بعد یه هفته ورمش کم کم میخوابه

کبودیش هم میره زود

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

اینوسنس برند خوبیه دکترشم البته مهمه معمولا کبود نمیشه

اولین باره این برند رو زدم

دکترم دکتر خوبیه مطمئنم ازش

البته بدن من هم کبودیش دیر میره

منتها بار قبل که پنج سال پیش زدم اصلا درد نداشتم الان حرف هم نمیتونم بزنم🤦♀️

بهتر میشه منم ۹ روز قبل زدم حالم بد بود میگفتم قیافم بد شدهاما الان خیلی راضی ام نگرانباش خوب میشه

چه عالی مبارکت باشه عزیزم

کلا خیلی تو چهره تاثیر داره و چهره رو شیک میکنه

منم به حساب تجربه قبلیم که خیلی راضی بودم زدم

الان دو روز گذشته خیلی درد دارم و کلافه ام

امیدوارم تا هفته دیگه بهتر بشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز