2777
2789
عنوان

تزریق فیلر

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 46 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فدات شم عزیزم مرسی🥰بله به مرور طبیعی تر میشه و از نیمرخ واقعا تاثیر دارهمن بیشتر میخواستم چال وسط چ ...

مبارک باشه ایشالا همیشه سلامتی باشه تا هست همیشه کارای زیبایی انجام بدی صدرصد بعدا لذت میبری میبینی

من تا یکی دو روز اذیت میشدم راستی لبمم زدم

دیونوسوسی در معرض نابودی

چه جالب از کجا میدونی اون ۱ سی سی بود؟

خودم تجربه داشتم برای لبم سه دهم از ژل رو چهار ماه نگه داشتم بعد دوباره رفتم تمدیدش کردم البته تا وقتی انقضا داره تاریخش رو چک کنید

چه جالب از کجا میدونی اون ۱ سی سی بود؟

از ژلای تک سیسی زدم.از روی سرنگشم مشخصه چقدر استفاده شده چقدر مونده

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

مبارک باشه ایشالا همیشه سلامتی باشه تا هست همیشه کارای زیبایی انجام بدی صدرصد بعدا لذت میبری میبینیم ...

قربونت برم عزیزم همچنین برای شما امیدوارم همیشه دلشاد و تندرست باشید❤️😘

واقعا کارای زیبایی روی روحیه و اعتماد به نفس ادم خیلی تاثیر داره البته بصورت طبیعی من خودم تغییرات کم و نچرال میپسندم

چه عالی لبت هم مبارکه عزیزم😍

خودم تجربه داشتم برای لبم سه دهم از ژل رو چهار ماه نگه داشتم بعد دوباره رفتم تمدیدش کردم البته تا وق ...

لبتو چند سیسی زدی ؟چندوقت موند؟

من از تابستون تا یک ماه پیش نزدیک ۱و۵سیسی تو سه مرحله زدم.ولی لیفت لبم زود رفت یه حجم خیلی کم مونده

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

لبتو چند سیسی زدی ؟چندوقت موند؟من از تابستون تا یک ماه پیش نزدیک ۱و۵سیسی تو سه مرحله زدم.ولی لیفت لب ...

من دو سال پیش ۱ سی سی زدم اونم تو دو مرحله

لب خودم خوب بود فقط میخواستم بالاش لیفت بشه هنوزم فرمش مونده راضی هستم

بستگی به مهارت و متد تزریق پزشک داره عزیزم