2777
2789
عنوان

چک نکردن سایت

284 بازدید | 24 پست

راهکاری برای چک نکردن همیشگی سایت ندارید؟

خیلی عجیب شده تازگیا

همه دارن باهم دعوا میکنن تاپیکام همه بی محتواست

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه توی سایت از بد شدن و سطح پایین شدن سایت میگن!!

درحالی ک آدم فضایی ها این فضا رو درست نکردن!!!

خود ماها هستیم!

کاش هرکسی اول ب خودش رجوع کنه!

همه فک میکنن بقیه بد بی فرهنگ بی سواد و بی لول هستن

درحالی ک خودشون بدترین توهین هارو میکنن!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شلوغ بودن سر

هست ولی تو تایم آف هی چک میکنم🫤

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

متوجه منظورتون نشدم؟ دوست ندارید بیاید سایت؟ خب به نی نی یار بگید تعلیق تون کنن

قبلا اینکارو کردم دوباره برگردوندم اکانتمو😑

اعتیاد آوره اینجا