2777
2789
عنوان

چک نکردن سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست
عزیزم با ما یه جا زندگی میکنی؟حس نمیکنی شرایط کلا عجیبه و عادی نیست؟

من تایم استراحتم میام اینجا

واقعا توانایی ندارم بعد کلی مشغله بازم حالم گرفته بشه

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

یکم دیگه دووم بیار چهارم امتحانا شروع میشن اینجا خلوت میشه 😞😂

تا اون موقع دیوانه میشم😂

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا اینکارو کردم دوباره برگردوندم اکانتمو😑اعتیاد آوره اینجا

سرتو گرم کارهای دیگ کن

برو یه اپ دیگ فعالیت کن خود به خود دل میکنی

من الان یک ماه نیومدم قبلا 24 ساعت بودم

الانم اومدم سر بزنم میرم چون روی حال روحیم تاثیر منفی میزاره

در پناه قران🤍✨

من چن سال نبودم راحت بودم ، الانم بخاطر شرایطع اینجام ، منم متاسفانه کرمم گرفته

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
همه توی سایت از بد شدن و سطح پایین شدن سایت میگن!!درحالی ک آدم فضایی ها این فضا رو درست نکردن!!!خود ...

توهین نکردم راهکار خواستم😐

تازگیا جو سایت واقعا بد شده و دیگه کشش رو ندارم

من تا جایی که میتونم سعی کردم حال کسی رو بد نکنم اینجا ولی اکثر کاربرا ذره ای مراعات ندارن

سرتو گرم کارهای دیگ کنبرو یه اپ دیگ فعالیت کن خود به خود دل میکنیمن الان یک ماه نیومدم قبلا 24 ساعت ...

فیلم میدیدم قبلا تو تایم بریکم

ولی انقدر تمرکز کردن برام سخت شده بود هی وسط فیلم میومدم سایتو چک میکردم

هم داره حالمو بد میکنه هم نمیتونم چکش نکنم واقعا

توهین نکردم راهکار خواستم😐تازگیا جو سایت واقعا بد شده و دیگه کشش رو ندارممن تا جایی که میتونم سعی ک ...

من منظورم الان نبود!

همه کاربرها ادعا دارن سایت بد شده !

ادعا میکنن کاربرهای اینجا بی ادب و بی شخصیتن و اینها

درحالی ک بحث پیش میاد خودشون از همه بدترن!

همین الان یه بحث بود من فقط واقعیت رو گفتم

و چون طرف آقا بود، متهم شدم ب اینکه کاربری دوم اون آقا هستم یا اینکه تو سایت دنبال شوهرم!!!

برام اصلا مهم نیس فقط حرفم اینه ک همین ماها هستیم ک جو سایت رو خراب کردیم دیگه! بعد خودمون نالان هستیم!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من چن سال نبودم راحت بودم ، الانم بخاطر شرایطع اینجام ، منم متاسفانه کرمم گرفته

منم حدود ۱ سال اینجا رو چک نکردم ولی باز برگشتم با اکانت دیگه

فیلم میدیدم قبلا تو تایم بریکمولی انقدر تمرکز کردن برام سخت شده بود هی وسط فیلم میومدم سایتو چک میکر ...

ذهن هرجور بخوای میتونی عادت بدی..

کافیه به مرور کم کنی اینجارو.. هرچند من با وجود وابستگی زیاد یهو تصمیم گرفتم دیگ نیام..

باور کن اولش سخته بعدش با خودت میگی چقدر اذیت شدم توی اون سایت

چجوری همش انرژی خودم صرف اون میکردم..

اینقدر حالت مثبت میشه که دیگه نیازی نداری بیای

من اینجاروپاک کردم گروه شکرگزاری توی تلگرام شرکت کردم

حال روحیم خیلی بهتر شد انرژیم اومد بالا

در پناه قران🤍✨

ذهن هرجور بخوای میتونی عادت بدی.. کافیه به مرور کم کنی اینجارو.. هرچند من با وجود وابستگی زیاد یهو ت ...

دقیقا همینطوره

من حدود ۱ سال از این سایت دور شده بودم و الان برگشتم

الان که فکرشو میکنم چقدر اون موقع حالم بهتر بود

مرسیییی از راهنماییت