2821
2789
به نظرت نهایی رو ببشتر بخونم؟ شهر بزرگ نیستم

بنظرم تقسیمشون کن

فیزیک ریاضی فرق زیادی نداره کنکور نهاییش

شیمی و زیستم هم تستی بخون هم تشریحی

عمومیام روزانه بخون

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انسانیم

اها

بازم نسبت عمومیارو کمتر بزار

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

مشکل من بی حوصلگیمههه💔و اینکه خیلی خوابم میاد

منم همینطور

میشه بگید آیا برای کنکور تیر تایید سوابق زدید یا نه

نه موفق نشدم

شما راجب شیفت و حقوقای پرستاری اطلاعاتی داری؟

والا راستش من از ناچاری میگم الان پرستاری

همه اطرافیانم پشیمونن و دارن منم پشمون میکنن من شاید امسال اگه بتونم پرستاری ازاد بیارم بمونم برا سال بعد برم ی پیرای بهتر

اما بالاترین حقوق با 10 سال سابقه 28 یا 29 میلیون هست

و اینم میدونم که حداقل درماه 190 ساعت باید کار کنی وبالاتر

والا راستش من از ناچاری میگم الان پرستاری همه اطرافیانم پشیمونن و دارن منم پشمون میکنن من شاید امسا ...

۲۸ ۲۹حکم

با کارانه خیلی بیشتر میشه مطمعن باش

و اینکه شیفت شب برداری خیلی بیشتر آفی

خب با کارانه 28 29 منم مثل شما فک میکردم

نه بابا این دیگه خیلی کمه باور نکن

خب با کارانه 28 29 منم مثل شما فک میکردم

البته واسه ده سال سابقه خوبه

الان دبیر ۲٠سال سابقه اینو میگیره

2790
2823
2791
2779
2792