2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر خوندی

تا االان هیچی

دیشب تا یک بیدار بودم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

منم هیچی واقعا نمیدونم چرا حوصله ندارمهدفت چیه

پرستاری دانشگاه ایران

من روزانه حدودا هفت هشت ساعتی میخونم الان، ولی دیروز واقعا حال روحیم افتضاح بود

تقی ب توقی میخورد میزدم زیر گریه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پرستاری دانشگاه ایرانمن روزانه حدودا هفت هشت ساعتی میخونم الان، ولی دیروز واقعا حال روحیم افتضاح بود ...

خیلی بده

به نظرت از الان بخونم دیره برای فرهنگیان؟

ااره چرا نشه ولی به نظرم نهایی رو بهتر بخون تا کنکور

اخه کنکور اگه نزنی که نهایی تاثیر انچنانی نداره

واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم مشاورم دارم اما ی مشاور الکی فقط پول میگیره نمیتونمم عوضش کنم چون مامانم نمیزاره

خیلی بدهبه نظرت از الان بخونم دیره برای فرهنگیان؟

نه بابا فرهنگیان الان ۵٠درصد معدله

اگه شهر بزرگم هستی نیرو خیلی کم دارن

اخه کنکور اگه نزنی که نهایی تاثیر انچنانی نداره واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم مشاورم دارم اما ی مش ...

منم اصلااا حوصله درس خوندن ندارم نمیدونم چیکار کنم

اخه کنکور اگه نزنی که نهایی تاثیر انچنانی نداره واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم مشاورم دارم اما ی مش ...

شما راجب شیفت و حقوقای پرستاری اطلاعاتی داری؟

2790
2823
2791
2779
2792