ozcrazy مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 543 عنوان بیایید همگی | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست فعلا چند صباحی که نت ملی هست اسم نی نی سایت رو عوض کنید بزارید بابا سایت 🤣😂 دیگه آقایون هم دارن کم کم تشریف فرما میشن تو نی نی سایت اولیش خودم اسم بقیه هم نمیبرم ناراحت نشن سبزی رو بردار بیار ببینیم کجای داستانیم خواهر جان 🤣😂 شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد 1404/10/27 | 07:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رازسخن عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 552 مممنونم که انقدر شعورت رو داری جار میزنی شعور داشتی سایت زنونه نبودی
sudaq عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1978 چرا این سایت گزینه بلاک نداره باورم نمیشه چرا یه مرد باید تایپیک که در مورد پریودی زده بودم و لایک کنه شاید وقتی گفتم خوبم،دروغ گفتم༎ຶ‿༎ຶ
شکوفه_زردآلو عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1912 مممنونم که انقدر شعورت رو داری جار میزنی اینجا باید اعتماد به نفستو ببری بالا وگرنه یه سری مثل امثال این خانوم عقده هاشو روت خالی میکنه. برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون
ozcrazy مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 543 میدونی چرا اسمش نی نی سایت؟ چون جامعه ی اینجا و 80 درصدش نی نی های که فقط هیکل گنده کردن تشکیل داده ... 🤣😂 شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
آذرتنها،خاموش عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 608 والا خواعر😂اشرف خانم النگو جدید خریده ازبس کردش تو چشمه مافک کرده ما نداریم والا منم به حاج آقا گفتم یا یدونه قشنگتر برام میخری یاخونه نمیای🥱((مثلاً غیبت او کوچه ای))😂😂 آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻
ozcrazy مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 543 اینجا باید اعتماد به نفستو ببری بالا وگرنه یه سری مثل امثال این خانوم عقده هاشو روت خالی میکنه. کلا این سایت. بلا نسبت خیلی ها. بو عقده میده. چسی ناشتا میان بیخیال باشی بهتره شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
شکوفه_زردآلو عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1912 کلا این سایت. بلا نسبت خیلی ها. بو عقده میده. چسی ناشتا میان بیخیال باشی بهتره اره دقیقا برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون
ozcrazy مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 543 اره دقیقا 🌹👋👋 شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
ozcrazy مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 543 والا خواعر😂اشرف خانم النگو جدید خریده ازبس کردش تو چشمه مافک کرده ما نداریم والا منم به حاج آقا گفت ... دیه شهر رو. نمیبینی. خواهر. چون طلا گرمی ۱۵۳۰۰ هست. 😂😂 شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
ozcrazy مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 543 والا من یه بار رفتم داخلش اصلا فضاش یه جوری بودداغون اونجا. برای خیلی ها مناسب نیس شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد