2777
2789
عنوان

ایفون دارا بیاین

202 بازدید | 15 پست

ایفون ۱۵ پرومکس یا ۱۶ نرمال؟

لطفا با دلیل بگین ..مررررسیییی

خیلی دو دلم لطفا خواهرانه راهنمایی کنید و اگه نکته ای که باید تو خرید بهش دقت کنم هم بگین لطفا

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

من ک گوشیم سامسونگه عهد بوقعلی خانه ولی یکی از دوسان 16 نرمال داشت راضی بود

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا عاشق پرو مکسم، خودم ۱۲ پرومکس دارم هنوز😂

پرومکس چه ویژگی داره که نرمال نداره؟ میشه راهنماییم کنی .. اینترنتا هم قطعه اصلا نمیدونم از کی باید اطلاعات بگیرم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

پول اضافه داری؟؟پرومکس

ادم اقتصادی هستی اینده نگری هیچ کدوم

و اگر حتما برندش برات مهمه 16 نرمال

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

الان شما آیفون بخری یا نوکیا دیگه فرقی نداره فقط میشه باهاش زنگ بزنی

خب مسلما که شرایط همینطوری نمیمونه ..

پول اضافه داری؟؟پرومکس ادم اقتصادی هستی اینده نگری هیچ کدومو اگر حتما برندش برات مهمه 16 نرمال

فرق بین ۱۶ نرمال و ۱۵ پرومکس چیه؟ راهنماییم کن لطفا .. تقریبا بیست تومن ۱۶ گرون تره

من ۱۵پرومکس دارم ولی نمیدونم فرقش با۱۶چیه🌚😆

راضیی؟؟؟؟؟ میشه یکم از گوشیت بگی؟

فرق بین ۱۶ نرمال و ۱۵ پرومکس چیه؟ راهنماییم کن لطفا .. تقریبا بیست تومن ۱۶ گرون تره

تو سریال نامبرشه چون تو ایران کارایی نداره هیچ فرقی براتون نداره

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

دیگه کسی نیست.؟؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز