خیلی دو دلم لطفا خواهرانه راهنمایی کنید و اگه نکته ای که باید تو خرید بهش دقت کنم هم بگین لطفا
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پرومکس چه ویژگی داره که نرمال نداره؟ میشه راهنماییم کنی .. اینترنتا هم قطعه اصلا نمیدونم از کی باید اطلاعات بگیرم
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻
الان شما آیفون بخری یا نوکیا دیگه فرقی نداره فقط میشه باهاش زنگ بزنی
خب مسلما که شرایط همینطوری نمیمونه ..
پول اضافه داری؟؟پرومکس ادم اقتصادی هستی اینده نگری هیچ کدومو اگر حتما برندش برات مهمه 16 نرمال
فرق بین ۱۶ نرمال و ۱۵ پرومکس چیه؟ راهنماییم کن لطفا .. تقریبا بیست تومن ۱۶ گرون تره
فرق بین ۱۶ نرمال و ۱۵ پرومکس چیه؟ راهنماییم کن لطفا .. تقریبا بیست تومن ۱۶ گرون تره
تو سریال نامبرشه چون تو ایران کارایی نداره هیچ فرقی براتون نداره
همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻