2777
2789

شب به شب که شوهرم میخوابه تمام شبکه های اجتماعیشو چک میکنم از تل و اینستا بگیر تا تاریخچه گوگول گوشیشو ... حمومم میره سریع میپرم سر گوشیش چک میکنم ..

خسته شدم ازین کار چیکار کنم دیگه دست به گوشیش نزنم ؟ خیلی همو دوست داریم .. اصلا ازون ادما نیس که کج بره ولی همش توهم دارم .. 

کارم زشته میدونم ولی عادت کردم چیکار کنم ترک کنم . اون اصلا دست به گوشیم نمیزنه به هیچ عنوان .‌. ولی من ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل توبودم ولی به این فکرکردم که خدایی نکرده اگه چیزی ببینم چی میتونم جدابشم فراموشش کنم؟ پس گفتم بیخیال همه چیو سپردم بخدای مهربون

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

خدانکنه،ولی فکر کن یه گوشی دیگه داشته باشه واصلا خبر نداری

خب هر چی بیشتر بگردی خودت عذاب می‌کشی

چرا بهش شک کردی؟چیزی قبلا دیدی؟

شکاک نباش

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
من اصلاگوشیشوچک نمیکنم اول ازخودش متوجه خطرمیشم شب که چک میکنم میفهمم بله خبراییه

یعنی چی؟؟؟گوشی را چک نمیکنی بعد شب چیو چک میکنی میفهمی خبراییه؟؟؟؟ 😂 حالامنظورت از خطر چی بود؟؟ 

یك نوع مرضه و باید درمانش کرد منم شوهرم اینطوره و خیلی ناراحت میشم با اینکه من اصلا کج نمیرم و خیلی دوسش دارم و چن بار ازش خواستم ك دیگه اینکارو نکنه اما هر بار ك بش میگم بم میگه دوست دارم با گوشیت بازی کنیم بیا اینم گوشیم تو هم باش بازی کن ولی من اصلا حس خوبی بم دست نمیده و همش فك میکنم بم شك داره 

خوب کاری میکنی.

از نظر روانشناسی در اوج زنانگی هستی.

زنایی که حساسن و چک میکنن حس زنانگی قوی دارن.

از نظر روانشناسا هم باید این اتفاق بیوفته.

وگرنه یه جای کار میلنگه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
آفرین دیگه این کارو نکن خوب نیست وقتی به همسرت اعتماد داری باچک کردن گوشی خودتو اذیت میکنی و ایشونم ...

خوش اومدی به نی نی سایت

از اول نیا این تاپیکا

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه