2777
2789
عنوان

لذت يعني

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 78 پست
نذر کن گلم نذر کن ی کار بدی ک تا حالا انجام میدادیو بذاری کنار ان شاء الله میشه  و قرانو باز کن ...

از این کارا میکنم ....چون امیدم اول به خودشه....

اگه دوست داری میشه تعریف کنی برامون .....

روشنشه دلامون ...هرکی نا امیده امیدوارشع

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
الهی شکر همیشه خوش خبر.مشکلش چی بوده؟چقدر العان خوش حالن واقعا تو آسمونان العان.ان شاالله قسمت همه م ...

آره باورشون نمیشه الحمدالله بدون دوا درمونم بود ...شوهرش که نگو تو آسموناست 

مشکل تنبلی 

میگه من انقد از خدا خواستم تا داد تا میتونید دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به زودی های زود داداشش میاد توی بغلت

مرسی از دعای قشنگت.وای موی بدنم سیخ شد وقتی گفتی داداشش.آخه من به همه میگم یه روز باردارمیشم اونم پسر حتی خوابم دیدم یکی بهم گفت پسردارمیشم.البته من و شوهرم خیلی دخاردوست بودیم و هستیم زیادعلاقه به پسرنداریم ولی همش اسم پسر میاد .شماچطور گفتی پسر؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره باورشون نمیشه الحمدالله بدون دوا درمونم بود ...شوهرش که نگو تو آسموناست  مشکل تنبلی  ...

آرع واقعا مردیم از بس دعاکردیم ولی بازم ادامه میدیم چون چاره نداریم خواهر.الهی تازایمان دخترخالت نی نی گلت تو شکمت باشه یعنی میشه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره باورشون نمیشه الحمدالله بدون دوا درمونم بود ...شوهرش که نگو تو آسموناست  مشکل تنبلی  ...

ولی خیلی لذت بخشه بدون دارو و بدون اینکه حتی خبرداشته باشه حامله شه آدم.یهوبفهمی بارداری.حتماخیلی لذت داره  

از این کارا میکنم ....چون امیدم اول به خودشه.... اگه دوست داری میشه تعریف کنی برامون ..... روشنشه ...

من راستش خییییلی  نذر کردم😓بعضیاش واااقعا سختن ک تا اخر عمر مثلا هرروز زیارت جامعه کبیره بخونمو...و ال یاسین و امین الله...پیاده روی اربعینو ک نذر کردم همون سالش ۸ ماهگیم افتاد ب اربعین همممه گفتن سقط میشه نرو و...گفتم ن منی ک جون نداشتم تا سر کوچمون برم واسه کنترل و...و عقب میفتاد بخدا بدو بدو جلوتر از همه میرفتم ب جون خودم هنوزم موندم چجوری میرفتم🤔بخدا معجزه ارباب سربریدمو خییلی دیدم😢

آرع واقعا مردیم از بس دعاکردیم ولی بازم ادامه میدیم چون چاره نداریم خواهر.الهی تازایمان دخترخالت نی ...

آمین ان شاءالله که بشه .....

بدتر از همه حسیه که تو جمع خانواده شوهر دارم همه یا بچه دارن یا حامله ان همه یعنیا الا من 💔

من راستش خییییلی  نذر کردم😓بعضیاش واااقعا سختن ک تا اخر عمر مثلا هرروز زیارت جامعه کبیره بخونم ...

الهی خدایه پسرسالم و ناز دوباره بهت بده تا زندگیت گرم شه.توکل به خدا و امام حسین

مرسی از دعای قشنگت.وای موی بدنم سیخ شد وقتی گفتی داداشش.آخه من به همه میگم یه روز باردارمیشم اونم پس ...

نمیدونم چرا به دلم افتاد یهویی

انشالله میشی عزیزم

ما هم درخواست دادیم واسه بچه

ولی وقتی به ما زنگ زدند که بیایین بچه تون رو ببرین(دختره شش ماهه)

دقیقا یه دختره شش ماهه هم کنارم نشسته بود و دختره خودم بود بعد هشت سال باردارشده بودم 

شوهرم تلاش کرد اون دختر رو هم بیاره میگفت فک کن دوقلو داریم ولی بهزیستی به ما ندادش  

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ولی خیلی لذت بخشه بدون دارو و بدون اینکه حتی خبرداشته باشه حامله شه آدم.یهوبفهمی بارداری.حتماخیلی لذ ...

آره خیلی اون حتی باورشم نمیشده چون پریوداش نا منظمه دنبالشم نرفته تا اینکه حالت تهوع هاش شروع میشه.....وقتی میره ازمایش میده هم باورش نمیشه

من راستش خییییلی  نذر کردم😓بعضیاش واااقعا سختن ک تا اخر عمر مثلا هرروز زیارت جامعه کبیره بخونم ...

خییلی تحت فشار بودم خیییلی مادر شوهرم بد حرفایی بهم میزد اتیش میگرفتن افسردگی شدید گرفته بودم و... داشت ب طلاق میرسید زندگیم ک خدا خودش بهم رحم کرد 😢تو رو خدا اگر شوهراتون تو مریضیا و....کنارتونه قدرشو بدونید😭

نمیدونم چرا به دلم افتاد یهویی انشالله میشی عزیزم ما هم درخواست دادیم واسه بچه ولی وقتی به ما زنگ ...

چه کار خوبی کرد شوهرت چه دل دریایییی💔

من انقد دلم میخواد ولی شوهرم میگه نه

آمین ان شاءالله که بشه ..... بدتر از همه حسیه که تو جمع خانواده شوهر دارم همه یا بچه دارن یا حامله ...

میفهمم چی میگی.نمیدونم حکمت خدا از این همه ترحم اطرافیان از این همه بغض و دل شکسن و تو جمع گریه کردن بدون حتی یه قطره اشک چیه واقعا.خدا به داد دل همه برسه.درد بی درمونیه خدا قسمت کسی نکنه این درد و